Canon PowerShot G5 XCanon šodien papildina prestižo PowerShot G sēriju ar diviem jauniem modeļiem — PowerShot G5 X un PowerShot G9 X. Abiem modeļiem raksturīga augsta attēla kvalitāte, izcils ātrums un jauda, pateicoties 1,0 tipa 20,2 megapikseļu CMOS sensoram ar aizmugurējo apgaismojumu un DIGIC 6 procesoram, kas ietverti skaistā, kompaktā, kabatas izmēra korpusā.
PowerShot G5 X ir ideāli piemērots entuziastiem, kuri vēlas profesionālu DSLR līmeņa vadību un kvalitāti, savukārt, PowerShot G9 X - izcilas kvalitātes, kabatas izmēra kamera, kas ļauj iemūžināt spontānus kadrus vairāk piestāv radošiem cilvēkiem.
Kabatas izmēra kamera satriecošiem attēliem
Plašas ainavas vai tuvi portreti — tas ir iespējams ar PowerShot G5 X. Pateicoties 24 mm platleņķa, īpaši dzidrajam f/1,8–2,8, 4,2x tālummaiņas objektīvam ar 9 posmu atvērumu, ar šo kameru var viegli uzņemt satriecošus kadrus ar skaistu “bokeh” efektu un fona izplūdumu. PowerShot G9 X 28 mm platleņķa f/2–4,9, 3x optiskās tālummaiņas objektīvs ļauj uzņemt asus, detalizētus attēlus, pat esot kustībā vai problemātiska apgaismojuma apstākļos.

Intuitīva vadība, klasisks dizains
PowerShot G5 X ļauj iepazīt plašākas fotoattēlu uzņemšanas iespējas un iestatījumus, kas ietverti ērtā, kompaktā korpusā. Pieredzējušam fotogrāfam PowerShot G5 X augstā izšķirtspēja un centrētais OLED elektroniskais skatu meklētājs piedāvā DSLR līmeņa lietošanu un maksimālu ērtumu attēlu uzņemšanā. Tas ir ideāli piemērots fotogrāfiem, kuri nevēlas novērst acis no ainas. Uzņemiet arhitektūras tuvplānus, iepazīstot pilsētu, vai ainavu panorāmas lauku reģionos — PowerShot G5 X grozāmais, atveramais skārienjutīgais ekrāns ļaus viegli uzņemt vienreizējus kadrus no unikāliem leņķiem.
PowerShot G9 X ir par 25 procentiem plānāks, nekā PowerShot G7 X, turklāt tas ir kompakts un piemērots fotogrāfiem, kuri vēlas iegūt izcilu attēla kvalitāti, atrodoties kustībā. Ietverts vieglā, modernā korpusā, kameras intuitīvais un lielais 3,0” augstas izšķirtspējas skārienjutīgais ekrāns nodrošina vienkāršu vadību, kā arī vieglu piekļuvi kameras iestatījumiem un funkcijām. Abu modeļu objektīva vadības gredzenam var ātri piešķirt dažādas fotografēšanas funkcijas, tostarp, atvērumu un slēdža ātrumu.

Piešķiriet draugiem un ģimenei lomas savā nākamajā filmā
PowerShot G5 X un PowerShot G9 X ļaus jums kļūt par video operatoru — izmantojiet funkciju Manual Movie, un uzņemiet satriecošu Full HD filmu pie 60p, izmantojot pilnu atvēruma slēdža ātrumu un ISO pārvaldību. Lai nodrošināt stabilitāti uzņemšanai kustībā, abām kamerām ir uzlabots 5 asu dinamiskais IS režīms. Turklāt, ja meklējat vēl vairāk vadības iespēju, varat panākt izcilu fokusu, izmantojot FM asuma korekciju, savukārt skārienjutīgajā ekrānā varat veidot kino fokusa efektu kopas.


Kopīgojiet savus mākslas darbus

PowerShot G5 X un PowerShot G9 X piedāvā uzlabotus režīmus un savienojamības funkcijas, ļaujot jums radoši izpausties — uzņemiet mirgojošas nakts ainavas un zvaigžņu ceļu, pateicoties uzlabotajam Star režīmam. Attālināta uzņemšana ar Wi-Fi nodrošina piekļuvi kameras galveno funkciju pilnai manuālai vadībai. Pateicoties iebūvētajām Wi-Fi un Dynamic NFC savienojamības funkcijām, vienkārši pārsūtiet fotogrāfijas un filmas uz savu viedo ierīci un kopīgojiet tās sociālajos tīklos, vai tieši no kameras veidojiet dublējumkopijas mākoņpakalpojumos, piemēram, irista un Google Drive.

PowerShot G5 X galvenās funkcijas:
• izcila attēlu kvalitāte un klasisks DSLR līmeņa lietošanas ērtums;
• dalāties ar uzņemtajiem attēliem nekavējoties;
• izpaudiet savu radošumu ar eksperta līmeņa ātrumu un vadību;
• veidojiet filmas satriecošā Full HD kvalitātē.


PowerShot G9 X galvenās funkcijas:

• plāna, kabatas izmēra kamera ar izcilu attēlu kvalitāti;
• dalāties ar uzņemtajiem attēliem nekavējoties;
• radīts spontānai attēlu uzņemšanai un radošuma izpausmei;
• veidojiet filmas satriecošā Full HD kvalitātē;
• pievilcīgi vienkārša vadība.

Canon PowerShot G9 X