Andris EglītisViens no ievērojamākajiem Latvijas dabas fotogrāfiem ticis arī pie savas mājas lapas, lai varētu veiksmīgāk pārdot savas fotogrāfijas. Savādāk daudzi viņa darbus nepazīst un mūsdienu globalizācijas apstākļos internets piedāvā plašas iespējas realizēt savus darbus ne tikai Latvijā, bet arī ārzemniekiem. Andris Eglītis ir biologs, zoologs un fotogrāfs. Var teikt, ka viņš mīl dabu un tādēļ arī fotogrāfijas sanāk ar mīlestību. Viens no pēdējiem rakstiem, ko par Andri Eglīti var izlasīt, ir Dienas Biznesa augusta pielikums "Impulss".
Viens no lielākajiem Andra Eglīša starptautiskajiem panākumiem ir 2006. gadā iegūtā Euro Press Professional Awards Fujifilm fotokonkursa pirmā vieta dabas kategorijā. Papildus informācija par šo balvu Fujifilm mājas lapā.
Nedaudz vairāk par Andri Eglīti var uzzināt šajā mājas lapā, bet viņa jaunā fotogrāfiju mājas lapa ir andriseglitis.com. Tiešām bauda skatīties uz tām dažām atlasītajām fotogrāfijām no viņa lielā fotoarhīva. To visu, protams, var iegādāties.
Andris Eglītis, Izdzīvošanas likums - saprāts