2011.gada 20. maijā plkst. 13.00 Pāvilostas novada Vērgales pagasta muzejā tiks atklāta Elīnas Kampusas personālā fotoizstāde "Pietura".
Pietura - tas ir apstāšanās mirklis, vieta ceļa posmā uz mērķi-galapunktu. Pietura var būt ceļa malā, mežā, jūras krastā vai vienkārši putna lidojumā, bet pietura ir arī dzīves ceļā, kad jābūt laikam apstāties, izvērtēt padarīto, pārdomāt turpmāko rīcību. Pietura ir kā pakāpiens uz nākamību. Cik dažādi ir ceļi, to segumi un pieturas ceļa malā, tik dažādi ir cilvēka dzīves un attīstības posmi - gan rotaļīgi, gan līdzeni un mierīgi, gan pusaudžu vecuma nenosvērti, ar trakulīgām idejām, līkločiem, gan dvēseles radīto jūtu pārpilni un veldzēšanos padarītajā, droši ar stabilitāti un briedumu.

Izstāde "Pietura"- tās ir 20 fotogrāfijas, kurās ir tverti ceļa līkloči un pieturas posmā Rīga - Liepāja - Vērgale. Attēlu izteiksmīgumu un būtību izceļ fotogrāfiju krāsainība un dažādība. Katru fotogrāfiju var saistīt ar kādu dzīves posmu.
Autore aicina apstāties uz brīdi kādā pieturā, izbaudīt mirkli, apzināties, kā viss mainās, plūst un ar katru sekundi kļūst savādāks, pieaugošāks, pieredzi gūstošāks. Pārdomu mirklim ir zelta vērtība
Visi interesenti tiek gaidīti Vērgales pagasta muzejā uz fotoizstādi "Pietura" no šā gada 20.maija līdz 15.jūnijam. Izstādes apmeklējums ir bezmaksas.

Plašāku informāciju par izstādi var iegūt, zvanot uz numuru 29338335 vai rakstot uz e-pastu- Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..