Dainis Matisons sakuraSadarbībā ar Rīgas Tirdzniecības profesionālo vidusskolu tiks atklāta fotogrāfa un pasniedzēja Daiņa Matisona personālizstāde "Sakura. Pavasaris. Japāna.".
Autors par izstādi:
Katru gadu, kad pienāk pavasaris, mēs ar satraukumu sirdī gaidām, kad parādīsies pirmie pavasara vēstneši. Japānā pavasara iestāšanās tiek iezīmēta ar laiku, kad visas kalnu nogāzes, parki un pilsētas apstādījumi pārvēršas par ziedu mākoņiem. Sākas sakuras ziedēšana. Pavasaris ir klāt! Šī izstāde ir neliels ieskats Japānas pavasarī.
Izstādes atklāšana notiks otrdien 2017. gada 2. maijā 14:30 Rīgas Tirdzniecības profesionālās vidusskolas otrā stāva foajē, Tomsona iela 3/5, Rīgā. Izstāde būs apskatāma līdz 2017.gada 31.maijam.
Izstādes autoram Dainim Matisonam pirmā sastapšanās ar analogo fotogrāfiju bija vēl pamatskolas laikā.
Sākoties digitālajai ērai teorētiskās un praktiskās zināšanas tika papildinātas pie Latvijas labākajiem fotogrāfiem: Gunāra Bindes, Jāņa Deinata, Māra Kundziņa, Borisa Koļesņikova, Oļega Zernova, Aivara Liepiņa.
Kopš 2006. gada Dainis Matisons ir piedalījies vairākās kolektīvajās foto izstādēs. Pēdējos gados autors organizē personālizstādes un šī ir kārtējā personālizstāde.

 

Papildinformācija:
Dainis Matisons
Tālrunis: 22326606
e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.