Nikon coolpix L100Nikon Europe ar lepnumu paziņo par trim jaunām pārsteidzošām COOLPIX kamerām par pieņemamu cenu: COOLPIX L100, COOLPIX L20 un COOLPIX L19. Visas trīs kameras ir aprīkotas ar augstas kvalitātes funkcijām, kas ļauj fotografēt ar prieku, vienlaicīgi iekļaujoties budžetā. Tām ir lieliski NIKKOR objektīvi, un tās ir ērti pārnēsājamas. Ir viegli izmantot to opcijas, piemēram, sižeta automātisko atlasītāju, smaida režīmu un mirkšķināšanas brīdinājumu. Tagad ikviens var uzņemt lieliskus attēlus.

Nikon Europe B.V. klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka: “Ne visi vēlas ieguldīt daudz naudas kameras iegādē. Šīs jaunās kameras apvieno divas īpašības: Nikon kvalitatīvo attēlveidošanu ar daudzām aizraujošām funkcijām un pieņemamu cenu.”

Izbaudiet savus fotoattēlus

COOLPIX L100 ir lielisks piemērs. Šis modelis ar 10 faktiskajiem megapikseļiem ir aprīkots ar Nikon EXPEED digitālo attēlu apstrādes sistēmu, lai nodrošinātu augstu veiktspēju, un NIKKOR 15x tālummaiņas objektīvu, kas aptver no 28 mm līdz augstas kvalitātes telefoto 420 mm (līdzvērtīgi 35 mm formātam) platu leņķi. Jūs varat būt drošs, ka ar to varēsiet detalizēti uzņemt jebkuru attēlu. Izmantojot makro režīmu, var uzņemt attēlus pat no 1 cm attāluma. Tā kā kamera ir aprīkota ar četrām pretizplūšanas funkcijām, ieskaitot attēla sensora pārbīdes VR attēla stabilizāciju, varat būt drošs, ka attēli būs fokusēti. Ja vēlaties uzņemt sporta fotogrāfijas, jūs novērtēsiet modeli COOLPIX L100, jo tā sporta režīms ļauj uzņemt līdz pat 13 kadriem sekundē. Sižeta automātiskais atlasītājs automātiski pielāgos iestatījumus atbilstoši sižetam. Smaida režīmā attēls tiek uzņemts brīdī, kad persona izskatās vislabāk, un mirkšķināšanas brīdinājums brīdina par to, ka personas acis ir aizvērtas. Citas funkcijas ietver kamerā iebūvēto sarkano acu samazināšanas efektu lieliskiem portretiem, D gaismu kameras iekšējai attēlu uzlabošanai, 15 sižetu režīmus, filmas ar skaņu un aktīvo tālummaiņu.

Varat aizmirst par fotografēšanas problēmām vājā apgaismojumā, jo kameras jutīguma diapazons ir līdz pat ISO 3200 (ar pikseļu pievienošanu). Šis modelis ir aprīkots arī ar kustības noteikšanas sistēmu, kas nosaka kameras vai objekta kustības fotografēšanas brīdī un automātiski atlasa ātrāku aizvara ātrumu un augstāku ISO jutīguma iestatījumu.

Plašs funkciju klāsts

Nikon coolpix L20Modeļiem COOLPIX L20 un COOLPIX L19 (attiecīgi ar 10 un 8 faktiskajiem megapikseļiem) ir vairākas funkcijas, kas nodrošina precīzu un ērtu fotografēšanu, piemēram, pilnībā automātisks režīms, sižeta automātiskais atlasītājs, smaida režīms un mirkšķināšanas brīdinājums. Ievietojiet kamerā divas AA izmēra baterijas, kas ir pieejamas jebkurā vietā, un jūs nekad nenokavēsiet iespēju uzņemt attēlu. Modeļi COOLPIX L20 un COOLPIX L19 ir aprīkoti ar lielām pogām un vadīklām, un tiem ir attiecīgi 3 collu un 2,7 collu LCD monitors, kas atvieglo šo kameru izmantošanu. Abas kameras piedāvā iespēju ierakstīt filmas un īpašu, šajos modeļos vēl nebijušu funkciju – sižeta automātisko atlasītāju. Šī funkcija automātiski nosaka sižetu pēc tā objekta un apkārtējiem apstākļiem un izvēlas vispiemērotāko iestatījumu. Vairs nav jāuztraucas par režīmu iestatīšanu, un jūs vienmēr būsiet gatavs ātrai un precīzai fotografēšanai. Modelis COOLPIX L20 ir pieejams melnā un tumši sarkanā krāsā, modelis COOLPIX L19 – sudrabotā un rozā krāsā.

Atklājiet, ka uzņemt izcilus attēlus ar lieliska izskata kameru ir viegli, turklāt par pieņemamu cenu

COOLPIX L100, COOLPIX L20 un COOLPIX L19 komplektā ietilpst siksna, AA izmēra baterijas, USB un audio/video kabeļi un COOLPIX programmatūras komplekts.
Nikon coolpix L19