nikon coolpix s630Nikon ievieš uzlabotu S sēriju, ieskaitot COOLPIX S630, COOLPIX S620, COOLPIX S230 un COOLPIX S220 modeļus. Visi četri modeļi ir izstrādāti, ievērojot šādu principu: nodrošināt lietotājiem vislabāko stilu, ātrumu un vienkāršību kompaktā kameras korpusā.

Modelis COOLPIX S630 ir kompakts un moderns, ar drošības rokturi, kas ir pielāgots ērtam pirkstu satvērienam. No visām šīs klases kamerām labākais ISO standarts ir piešķirts modelim COOLPIX S620. Modelis COOLPIX S230 ir gan moderns, gan viegli lietojams, pateicoties tā uzlabotajam skārienekrānam ar pamatfunkciju pogām, turpretim modelis COOLPIX S220 ir nevainojams un vienkāršs, viegli lietojams, taču ļoti elegants. Visi 4 modeļi ir pieejami dažādās krāsās, no kurām iespējams izvēlēties katrai gaumei un personībai piemērotu krāsu, turklāt visi modeļi ir aprīkoti ar Nikon EXPEED attēlu apstrādes koncepciju.

Nikon Europe B.V. klientu produktu daļas vadītājs Marks Pekelharings (Mark Pekelharing) saka: “Mēs lepojamies ar mūsu jauno krāsaino S sērijas klāstu un ticam, ka šīs kameras atbildīs ikvienas personas stilam. Šīs kameras ir patīkami izmantot. Tās izskatās labi, tās ir patīkami turēt rokā, un tās nodrošina izcilus attēlus.”

COOLPIX S630 – piestāvēs ikvienam

Fotografēšana ar modeli COOLPIX S630, kas ir aprīkots ar ikviena rokai piemērotu drošības rokturi, ir ļoti ērta. Arī tā veiktspēja ir iespaidīga. Ar 12 faktisko megapikseļu, attēla sensora pārbīdi VR (vibrāciju samazināšanu) un izcilu NIKKOR 7x optiskās tālummaiņas objektīvu tiek nodrošināta augstākā attēlu kvalitāte. Šis modelis ir aprīkots ar modernākajām funkcijām, piemēram, pavisam jauno mirkšķināšanas pārbaudes funkciju, kas apvieno smaida režīmu un mirkšķināšanas brīdinājumu: kamera atrod seju un automātiski uzņem divus secīgus fotoattēlus, kad persona smaida, un saglabā to attēlu, kurā personas acis ir atvērtas. Pievienojiet sižeta automātisko režīmu, kas automātiski pielāgo sižetam atbilstošos iestatījumus, sporta režīmu ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē un ātrās retušas funkciju. Šī pavisam noteikti ir ievērības cienīga kamera! Tā ir pieejama melnā un rubīnsarkanā krāsā.

COOLPIX S620 prioritāte – ātrums

Nikon coolpix s620Ņemot vērā 0,7 sekunžu ieslēgšanās laiku, šī ir ārkārtīgi ātra kamera. Tai ir arī ļoti kompakts un labi izstrādāts korpuss. Modelis COOLPIX S620 ar 12,2 faktiskajiem megapikseļiem ir aprīkots ar NIKKOR 4x tālummaiņas objektīvu, kas aptver 28 mm (līdzvērtīgi 35 mm formātam) platu leņķi, un 2,7 collu platu skatīšanas leņķa LCD monitoru. Taču šis mazais korpuss ietver arī plašu augstas veiktspējas fotografēšanas funkciju klāstu. Modelim COOLPIX S620 ir liels jutīguma diapazons līdz pat ISO 6400, kas nodrošina zemu trokšņu līmeni pilna izmēra attēlos. Tas ir netipiski kompaktajai fotokamerai. Šis modelis ir aprīkots arī ar četrām pretizplūšanas tehnoloģijām, ieskaitot objektīva pārbīdi VR un kustības noteikšanu, jauno mirkšķināšanas pārbaudi un ātro retušu, objekta paredzēšanas AF un sižeta automātisko atlasītāju. Kameras metāliskais viļņotais korpuss ir smalki izstrādāts, un kamera ir pieejama gaiši sudrabotā, melnā, violetā un rozā krāsā. Tā ir pašsaprotama izvēle tiem, kuri meklē izsmalcinātu veiktspēju un stilu.

COOLPIX S230/COOLPIX S220 – izsmalcināts stils un jaudīga vienkāršība

Šis slaidais, kompaktais un modernais duets, iespējams, ir elegantākie S sērijas modeļi. Modelis COOLPIX S230 apvieno uzlabotu 3,0 collu skārienekrānu ar pamatfunkciju pogām, tādēļ fotografēšana ir viegla un sagādā prieku. Tas ietver arī vairākas uzlabotas funkcijas, tostarp jauno mirkšķināšanas pārbaudi, ātro retušu, sižeta automātisko atlasītāju un sižetu režīmu. Mirkšķināšanas pārbaude novērš attēlu uzņemšanu, kad personai ir aizvērtas acis. Ātrās retušas funkcija ļauj retušēt attēlus, kas ir uzņemti ar godalgotajām Nikon D-SLR modernajām tehnoloģijām. Modeļa COOLPIX S230 septiņpadsmit sižetu režīmi un modeļa COOLPIX S220 sešpadsmit sižetu režīmi ļauj izvēlēties piemērotus iestatījumus teju vai katrai fotografēšanas situācijai. Papildus 10 faktiskajiem megapikseļiem un NIKKOR 3x tālummaiņas objektīvam šie modeļi piedāvā arī elektroniskas vibrāciju samazināšanas funkciju, lielu jutīguma diapazonu līdz ISO 2000 un kustību noteikšanu, lai atvieglotu attēlu uzņemšanu jebkurā situācijā. Modelis COOLPIX S220, kura diapazona aptvērums ir tikai 18 mm, ir ļoti plāns un viegls (apm. 100 g), un tas ir aprīkots ar 2,5 collu LCD monitoru attēlu apskatīšanai. Abām kamerām ir moderni metāla korpusi, kas ietilps jebkurā mazā somā, un pieejamais moderno krāsu klāsts ir ļoti plašs – no gaiši sudrabotas, sudrabotas, zaļas, sarkanas uc.

Nikon coolpix s220S sērijas kameru komplektā ietilpst uzlādējama litija jonu baterija/akumulators, USB un audio/video kabeļi, siksna un COOPIX programmatūras komplekts. Turklāt COOLPIX S230 komplektā ir iekļauta arī irbuļa pieskārienu pildspalva.
Nikon coolpix s230