COOLPIX S9400Nikon Europe šodien papildina savu COOLPIX klāstu ar trim jaunām kompaktajām kamerām, kuras ietver divus modeļus ar jaudīgu tālummaiņu un divus modeļus ar bezvadu attēlu pārsūtīšanu tūlītējai fotogrāfiju augšupielādei saderīgā viedierīcē. 18 megapikseļu S9500 ar Wi-Fi piedāvā pārsteidzošu 22x optisko tālummaiņu, 7,5 cm (3,0 collu) OLED ekrānu un iebūvētu GPS. 16 megapikseļu S5200 ir aprīkota ar Wi-Fi un platleņķa NIKKOR objektīvu ar 6x tālummaiņu, kā arī augstas izšķirtspējas (460,000 punktu), 7,5 cm (3,0 collu) šķidro kristālu displeju. Un visbeidzot 18 megapikseļu S9400 ar 18x optiskās tālummaiņas NIKKOR objektīvu un 7,5 cm (3,0 collu) OLED ekrānu. Visi modeļi ir aprīkoti ar no aizmugures izgaismotiem CMOS attēla sensoriem, vibrāciju samazināšanu ar objektīva pārbīdi un pilnas HD (1080p) videoierakstu.

Komentē Nikolā Žilē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris: "Ar šiem mūsu COOLPIX saimes jaunajiem modeļiem būs apmierināti gan sevišķi jaudīgas tālummaiņas cienītāji, gan sociālo plašsaziņas līdzekļu entuziasti. Lai gan pēc izmēriem neliela, S9500 ir apbrīnojami universāla kamera, par ko jāpateicas 22x tālummaiņas objektīvam, kas spēj tvert visu – sākot no unikāliem safari uzņēmumiem līdz pat jūsu iecienītās rokgrupas tuvplāniem. Kameru iespējams vadīt no attāluma, izmantojot jūsu viedierīci, kas noder, uzņemot pašportretus. Modeļi ar bezvadu pieslēgumu S9500 un S5200 ļauj ērti dalīties uzņemtajā ar citiem, nekavējoties augšupielādējot rezultātus uz saderīgu viedierīci ar Wi-Fi palīdzību. Visas trīs kameras garantē labākus attēlus, nekā tas iespējams, uzņemot ar viedtālruni, jo papildu jūsu gaidītajai lieliskajai attēla kvalitātei tās ir aprīkotas ar optisko tālummaiņu, kas faktiski pietuvina objektu atšķirībā no digitālās tālummaiņas, kas būtībā tikai palielina kādu attēla daļu."

 
COOLPIX S9500 – uzņemiet tuvplāna attēlus, kurus ir vērts augšupielādēt

Spēju ātri pāriet no platleņķa uz sevišķu telefoto ir jāizbauda, lai to varētu pa īstam novērtēt, un COOLPIX S9500 ar NIKKOR objektīvu ar 22x optisko tālummaiņu un ED stiklu jūs noteikti patīkami pārsteigs. Kameras pārsteidzoši plašais fokusa diapazons: 25–550 mm garantē aizraujošus pārdzīvojumus gan tverot attālu darbību, gan atklātus tuvplānus.

No aizmugures izgaismotais 18 megapikseļu CMOS attēla sensors un objektīva pārbīdes vibrāciju samazināšana nodrošina to, ka pat visenerģiskākos notikumus – svarīgu sporta spēli vai koncertu stadionā – COOLPIX S9500 iemūžina sevišķi skaidrās fotogrāfijās un videoklipos. Nodrošinot jūsu priekšā esošās ainas tiešo skatu, spilgts, augsta kontrasta 7,5 cm (3,0 collu) OLED ekrāns atvieglo attēla kadrēšanu.

Kad esat iemūžinājis mirkli piemiņai tieši tādu, kāds tas bija, jūs to varat nekavējoties nodemonstrēt draugiem vai ģimenes locekļiem, jo S9500 spēj pārsūtīt augstas kvalitātes attēlus un video tieši uz jūsu viedierīci,* lai augšupielādētu iecienītajās sociālo plašsaziņas līdzekļu vietnēs.

Vēlaties parādīt vēl ko vairāk no pašreizējā mirkļa? COOLPIX S9500 spēj ierakstīt pilnas HD (1080p) video, vienkārši nospiežot pogu, vai arī vienmērīgi apvienot vairākas ainas vienā nepārtrauktā video. Vēl vairāk – izmantojot iebūvēto GPS sistēmu, jebkurā brīdī varat fotogrāfijām piešķirt ģeogrāfiskās koordinātas vai vēlāk izsekot savam maršrutam datorā, savukārt elektroniskais kompass precīzi parāda, pret kuru debess pusi vērsta kamera.

COOLPIX S9500 tiek ražota četros krāsu toņos: sudraba, melnā, sarkanā un brūnā, un to būs iespējams iegādāties par Ls 244.

COOLPIX S9500
 
COOLPIX S5200 – elegants kopīgošanas veids

Kabatas izmēra 16 megapikseļu COOLPIX S5200 ar iebūvētu Wi-Fi ļauj jums tvert un kopīgot attēlus turpat notikuma vietā. Vai tā ir dzimšanas diena ģimenes lokā vai vakara izklaides pasākums pilsētā, S5200 bez grūtībām pārsūta attēlus un video uz jūsu viedierīci*, lai augšupielādētu tos un parādītu citiem.

Augstas izšķirtspējas 7,5 cm (3,0 collu) šķidro kristālu displejs nodrošina asu kontrastu un skaidru skatu, savukārt 16 megapikseļu CMOS sensors garantē pārsteidzošus attēlus arī pieticīgā apgaismojumā. NIKKOR objektīvs ar 6x optisko tālummaiņu ļauj ērti uzņemt grupu portretus un tuvplānus, bet objektīva pārbīdes vibrāciju samazināšana kompensē kameras drebēšanu reālajā laikā, garantējot skaidras fotogrāfijas un video jebkurā situācijā. Ja kādā brīdī ir jāfilmē, S5200 acumirklī varat pārslēgt kameru pilnas HD video uzņemšanai, nospiežot īpašo pogu.

COOLPIX S5200 tiek ražota piecos krāsu toņos: sudrabotā, melnā, sarkanā, zilā un tumši purpursarkanā krāsā un to būs iespējams iegādāties par Ls 145.

COOLPIX S5200
 
COOLPIX S9400 – kompakta kamera, plašas iespējas

Lai jūs varētu sevišķi stilīgi veidot savu piedzīvojumu hroniku, COOLPIX S9400 kompaktā tālummaiņas kamera ir piemērota ceļojumiem, sporta pasākumiem, koncertiem un daudzām citām lietām. Ļoti plāna, ar jaudīgu tālummaiņu, teicami piemērota gan svarīgiem, gan pilnīgi negaidītiem brīžiem, S9400 lepojas ar 18x NIKKOR objektīvu, kas spēj tvert visu, kā arī ar iespaidīgu 7,5 cm (3,0 collu) OLED ekrānu, optisko objektīva pārbīdes vibrāciju samazināšanu un pilnas HD videoierakstu.

Topošajiem kinospeciālistiem S9400 piedāvā dažas fantastiskas video uzņemšanas funkcijas – iespēju pauzēt un pēc tam atsākt uzņemšanu, beigās izveidojot vienu veselu videofailu atskaņošanai bez pauzēm. Video ierakstīšanas laikā ir pieejama optiskā tālummaiņa ar autofokusu, un filmēšanu var veikt iFrame formātā. Lai varētu noskatīties video lielā ekrānā, vienkārši pieslēdziet kameru tieši pie HDTV, izmantojot iebūvēto HDMI savienotāju.

COOLPIX S9400 tiek ražota četros krāsu toņos: sudraba, melnā, sarkanā un baltā, un to būs iespējams iegādāties par Ls 199.

COOLPIX S9400

*Jūsu viedierīcē jāinstalē Nikon Wireless Mobile Adapter Utility (Lietotne adaptera bezvadu savienojumam ar mobilo ierīci) (saderīga ar iOS un Android™). Android, Google, Google Play, YouTube un citi zīmoli ir Google Inc. preču zīmes.

**Ražojuma pieejamība var mainīties atkarībā no jūsu mītnes zemes.