Nikon Coolpix S660Nikon Europe šodien prezentē divas jaunas COOLPIX klāsta kompaktās kameras: Nikon COOLPIX S6600 ar piekļuvi internetam, maināma leņķa šķidro kristālu displeju, iebūvētu WiFi vienkāršai kopīgošanai, GPS un 12x tālummaiņas NIKKOR objektīvu, kā arī ergonomisko Nikon COOLPIX L620 ar uzlabotu tālummaiņu un Full HD video.

Nikon COOLPIX S6600 — skatiet pasauli no jaunas perspektīvas

Tagad varat vieglāk uzņemt satriecošus pašportretus, izmantojot kameras COOLPIX S6600 maināma leņķa ekrānu, kas īpaši izstrādāts, lai palīdzētu kadrēt attēlus un uzņemt tos no augstu vai zemu esošiem leņķiem, novēršot nepieciešamību paļauties uz minēšanu, kad uzņemat pašportretu, turot kameru izstieptā rokā. Turklāt žestu vadības funkcija sniedz iespēju uzņemt nekustīgus attēlus vai video un pat kontrolēt tālummaiņu, pavelkot ar roku, kad ekrāns atrodas pašportreta režīmā.

Kamera COOLPIX S6600 ne tikai ļauj uzņemt nevainojamus portretus, bet tajā arī ir apvienotas vairākas funkcijas, kas visos apstākļos nodrošina neticamu attēla kvalitāti. 16 megapikseļu aizmugures izgaismojuma CMOS sensors papildina 12x optisko tālummaiņu, lai nodrošinātu košas fotogrāfijas un video pat spilgtākajā dienas gaismā vai nakts sižetos ar vāju apgaismojumu. Full HD video ar stereo skaņu un optisko tālummaiņu piedāvā vēl radošākas iespējas, jo, izmantojot maināma leņķa ekrānu, varat sekot darbībai no jebkura līmeņa.

Nikolā Žijē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris, komentē: “Kamera COOLPIX S6600 ir pietiekami plāna, lai tā ietilptu kabatā, un vienlaikus tā ir pietiekami progresīva, lai atstātu iespaidu ar katru uzņemto attēlu un video — tā ir lieliski piemērota visu veidu fotogrāfiju uzņemšanai, sākot ar izciliem portretiem un beidzot ar elpu aizraujošām ainavām. Šī Nikon COOLPIX kamera ar maināma leņķa ekrānu saistīs jebkuru topošo fotogrāfu, kurš vēlas radīt fotogrāfijas, kas izceļas citu fotogrāfiju vidū”.

Papildus iespējai uzņemt tādus attēlus, ar kuriem varat lepoties, kamera piedāvā arī plašu klāstu ar filtriem un efektiem, kurus var izmantot, lai attēlus padarītu neatkārtojamus. Izmantojot ātro efektu režīmu, uzreiz pēc fotogrāfijas uzņemšanas varat pievienot specefektu, tikai pieskaroties pogai — tādējādi pirms fotogrāfiju tūlītējas augšupielādes varat tām piešķirt individualitāti atbilstoši savām radošajām iecerēm. Kamerā pieejami arī 30 dažādi efekti un 18 sižetu režīmi, kas sniedz nepārspējamas iespējas. Kamera COOLPIX S6600 ir lielisks sabiedrotais ceļojumos — tajā pieejama arī vieglā panorāma, kas sniedz iespēju viegli uzņemt elpu aizraujošus skatus bez izplūduma, kā arī vibrāciju samazināšana (VR), kas nodrošina vienmērīgus attēlus. Kamera ir pieejama četrās krāsās (melnā, sarkanā, violetā, baltā), un tā izskatīsies tikpat satriecoši kā jebkura tās vietas ainava, par kuras atrašanās vietu liecina jūsu fotogrāfijas.

Kameras COOLPIX S6600 ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir Ls 160.

Nikon Coolpix S660 ekrans

Nikon COOLPIX L620 ar jaudīgu tālummaiņu — radīta, lai iespaidotu

Tiek prezentēta arī kamera COOLPIX L620 — jauns papildinājums jaudīgās tālummaiņas L sērijai. 18 megapikseļu CMOS aizmugures izgaismojuma (BSI — Backside illumination) sensors, kas papildina 14x platleņķa NIKKOR tālummaiņas objektīvu, nodrošina, ka ar kameru COOLPIX L620 katru reizi tiks iegūti augstākās kvalitātes rezultāti. Vienlaikus kameras vieglā lietošana sniedz brīvību, padarot fotografēšanu aizraujošu.

Nikolā Žijē (Nicolas Gillet), Nikon Europe patēriņa produktu ražošanas menedžeris komentē: “Kameru COOLPIX L620 ar spilgto 3 collu šķidro kristālu displeju ir ērti turēt rokās un viegli lietot, tādējādi tā ir piemērota visiem, kuri meklē daudzfunkcionālu kameru ar jaudīgu tālummaiņu, radošiem efektiem un Full HD video. Kamera ir noderīga jebkurā laikā un jebkurā vietā, un šajā ergonomiska dizaina kamerā AA bateriju ports atrodas tieši bateriju rokturī, tādējādi nodrošinot vieglu uzlādi, lai jūs varētu turpināt uzņemšanu. Kamerā nodrošinātas pamatlietas, pateicoties 18 sižetu režīmiem, un sižeta automātiskais atlasītājs vienkāršajā automātiskajā režīmā nodrošina iespēju pievērsties attēla kadrēšanai, ļaujot izbaudīt mirkli.”

Lai iespēju uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas padarītu pēc iespējas pieejamāku, kamerā COOLPIX L620 pieejama vieglā panorāma, izplūduma samazināšanas funkcija, objektīva pārbīdes vibrāciju samazināšana (VR) un mērķa meklēšanas AF (autofokuss), kas automātiski nosaka objektus, ļaujot jums notēmēt un uzņemt, nodrošinot to, ka neatkarīgi no prasmju līmeņa iegūsiet labāko iespējamo attēlu.

Kamera COOLPIX L620 būs pieejama melnā un sarkanā krāsā, un tās ieteicamā mazumtirdzniecības cena ir Ls 160.

Nikon COOLPIX L620

Nikon COOLPIX L620 2