Panasonic LUMIX TZ55CES 2014 g. — Panasonic laida klajā daudzpusīgu kabatas izmēra fotokameru LUMIX TZ55 (LUMIX ZS35 ASV). 24 milimetru objektīvs ar ultra platleņķa skatu un jaudīgu 20-kārtīgu optisko tālummaiņu fotoattēliem un video uzņemšanai, garantē izcilu skaidrību uz plašām ainavām un objektiem tūvplānā. Ar pagriežamā LCD ekrāna palīdzību, jūs varat viegli izvēlēties perfektu attēla uzņemšanu no jebkura leņķa vai uzņemt perfektu pašportretu.

LUMIX TZ55 izceļas ar jaudīgu tālummaiņu, MOS sensoru ar augstu jūtību un 16 megapikseļi izšķirtspēju, kā arī autofokusu Sonic Speed.

Fotokamera LUMIX TZ55 piedāvā vairākas savienojamības iespējas, ar kuru palīdzību jūs varat viegli un ātri straumēt fotogrāfijas un video, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, neatkarīgi no atrašanās vietas.

Augstas kvalitātes fotogrāfijas un video – jebkurā laika, jebkurā vietā

LUMIX TZ55 ir eleganta, kompakta fotokamera,kas slēpj sevī modernas tehnoloģijas, kas nodrošina augstākās kvalitātes fotoattēlus un video, pat esot kustībā un vājā apgaismojumā.

• Augstas jūtības sensors un Venus Engine procesors:

MOS sensora mijiedarbība ar izšķirtspēju 16 megapikseļi un Venus Engine procesora fotkamerā LUMIX TZ55 ļauj ierakstīt video ar augstu kvalitāti un ātru apstrādi. Trokšņa samazināšanās funkcija (NR) nodrošina skaidrus attēlus un video pat vājā apgaismojumā.

• Video ierakstīšana Full HD kvalitātē: LUMIX TZ55 arī izceļas ar augstākas kvalitātes videofilmu MP4 izšķirtspēju 1920x1080 Full HD. Iemūžināt spontāni negaidītas ainas atvieglo speciāls taustiņš fotokameras augšā, kuru nospiežot uzreiz sākas video ierakstīšana.

• Ātrs foto: LUMIX TZ55 ļoti ātri ieslēdzas un ir aprīkots ar zibenīgu autofokusu Sonic Speed, pateicoties tam ir iespējams iemūžināt pat ļoti īslaicīgus mirkļus. Efektīva digitālās izejas apstrādes tehnoloģija, ļauj vienlaikus uzņemt 10 kadrus sekundē sērijveida režīmā.

Plats skata leņķis un liela tālummaiņa katru reizi

LUMIX TZ55 ir universāla fotokamera, kas var uzņemt lieliskus attēlus un ierakstīt izcilas videofilmas jebkurā situācijā. Tas kļūst iespējams pateicoties īpaši platam objektīvam LUMIX DC VARIO, paplašināta tālummaiņa un optiskā attēla stabilizācijas tehnoloģija.

• Objektīvs ar ultra platu skata leņķi: Šis 24 milimetru objektīvs ietver aptuveno platību 213% vairāk nekā kamera ar 35 milimetru objektīvu, pateicoties tam jūs varat lieliski uztvert gan ainavas, kā arī grupas veida attēlus.

• Paplašināta tālummaiņa: izmantojot spēcīgu 20-kārtīgu optisko talummaiņu LUMIX TZ55 fotokamera, spēj uzņemt attālus objektus. Pateicoties viedai rezolūcijas tehnoloģijai vēl papildus fotokamerā tiek izmantota viedās tālummaiņas funkcija, kas paplašina tālummaiņas koeficientu līdz līmenim, kas atbilst 40-kārtīgam palielinājumam tikai ar minimālu attēla pasliktināšanās kvalitāti

• Uzlabota attēla stabilizācija: Panasonic uzlabotā optiskā attēla stabilizācijas tehnoloģija POWER O.I.S samazina līdz minimumam attēla izplūšanu, ko izraisa roku kustības vai vibrācijas – pat pie ilgāka LUMIX TZ55 fotokameras aizslēga ātruma.

Neparasti mirkļi iemūžināti personīgā stilā

LUMIX TZ55 nodrošina lietotājiem pilnu kontroli pār kadrēšanu un attēlu kompozīciju. Fotogrāfijām var piešķirt personisko stilu, izmantojot atliekamo LCD ekrānu un daudzas citas kreātīvās funkcijas.

• Pagriežams LCD ekrāns: trīs collu LCD ekrānu var pagriezt par 180 grādiem, kas nodrošina fotokamerai LUMIX TZ55 daudzpusību un atvieglo autoportretu uzņemšanu.

• Kreatīva kontrole: izmantojot kreatīvās konroles un retušēšanas funkcijas fotokamerā LUMIX TZ55, jūs varat piešķirt fotogrāfijām un video ierakstiem personīgo stilu.Kreatīvās kontroles funkcija ļauj uzņemt attēlus ar 15 filtru efektem, piemēram, Ekspresīvs, Retro un Senie laiki. Izmantojot kreatīvo retušēšanu efektus var pievienot pie attēliem, kas ir jau veikti. Jaunā kreatīvās panorāmas funkcija ļauj veikt plašas panorāmas un izmantot 13 filtra efektus.

Elastība pateicoties uzlabotām savienojuma iespējām

Iebūvētā fotokamerā LUMIX TZ55 savienojumu tehnoloģija, tostarp Wi-Fi piedāvā lietotājiem unikālas jaunas iespējas, piemēram, zibenīgu pieeju attēliem un video vai attālā attēla uzņemšana.

• Attālā attēla uztveršana: pateicoties funkcijai Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), ko izmanto LUMIX TZ55 var viegli kontrolēt fotokameru attālināti, izmantojot viedtālruni vai planšetdatoru, kas īpaši noderīgi, lai uzņemtu grupas fotogrāfijas un fotografējot savvaļas dzīvniekus, tos neizbaidot. Attēls no fotokameras uz jūsu viedtālruņa vai planšetdatora ekrāna ir attēlots vienmērīgi ar 30 kadriem sekundē. Tālvadības režīmā, jūs varat kontrolēt funkcijas, piemēram, tālummaiņa, fokuss, slēdža ātrums un ekspozīcija.

• Tulītēja koordinātu pievienošana un apmaiņa: pateicoties funkcijai Instant Transfer fotokamera automātiski pārraida attēlu datus uz noradīto viedtālruni vai planšetdatoru ikreiz pēc slēdža atbrīvošanas. Pamatojoties uz GPS datiem, viedtālrunis vai planšetdators var pievienot informāciju par fotoattēla atrašanās vetu un pēc tam publicēt fotografiku jūsu mīļākajā sociālajā tīkla portālā.

Ražotājs patur tiesības mainīt specifikācijas.