EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USMCanon iepazīstina ar EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM – jaunu, jaudīgu, izcilas kvalitātes tālummaiņas objektīvu, kas papildina Canon L sēriju un ir ideāli piemērots aizrautīgiem sporta un dabas fotogrāfiem. Jaunais modelis ir EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM pēctecis un ietver dažādus atjauninājumus, kas uzlabo attēlu kvalitāti un lietojamību.

Optikas sniegumi un pielāgojamība

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM piedāvā pielāgojamību un brīvību, lai iemūžinātu kā tuvus, tā tālus objektus, izmantojot plašo 100-400 mm fokusa diapazonu. Objektīva jaunais optiskās struktūras dizains ietver uzlabotu 4 iedaļu optisko Image Stabilizer (IS), lai samazinātu redzamas kameras sakustēšanās sekas, fotografējot lielā attālumā. Trīs IS režīmi ir paredzēti populārākajiem uzņemšanas apstākļiem, savukārt Canon inovatīvais gredzenveida ultraskaņas motors piedāvā ātru un klusu automātisko fokusēšanu.

Objektīva 21 elementa struktūrā izmantoti fluora un īpaši zemas dispersijas (Super UD) objektīva elementi un pirmoreiz EF objektīvu klāstā – Canon jaunais gaisa sfēras pārklājums (ASC).

No jauna izstrādāta tālummaiņa un uzlabota profesionālā līmeņa pārvaldība

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM piedāvā dažādus dizaina uzlabojumus, tai skaitā klasisko pagriežamo tālummaiņas mehānismu kā citiem EF tālummaiņas objektīviem. Jaunais mehānisms ļauj izmantot īpašu tālummaiņas pielāgošanas gredzenu, kas nodrošina vienmērīgu darbību ātrai tālummaiņai, kā arī fiksēt tālummaiņu jums vēlamajā fokusa attālumā, novēršot nejaušu kompozīcijas maiņu.

Neticami kompakts un viegls šādam inovatīvam telefoto objektīvam, EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM ir optimizēts, lai ērti sasniedzamā vietā piedāvātu fotogrāfam visu nepieciešamo. Objektīva statīva stiprinājums ir iebūvēts, lai nodrošinātu vienmērīgāku, nemanāmu pagriešanu. Nepieciešamības gadījumā statīva pēdu var noņemt, samazinot kopējo objektīva korpusa izmēru. Īpašais objektīva vāciņš ET-83D ļauj jums pagriezt polarizācijas filtrus, nenoņemot vāciņu, pateicoties jaunam piekļuves lodziņam.

EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM galvenie ieguvumi:

• Daudzpusīgs, portatīvs supertālummaiņas objektīvs

• Teicama attēla kvalitāte visā kadrā

• Nekādu kameras kustību ar četru iedaļu IS

• Pielāgojiet tālummaiņas vadību dažādām situācijām

• Ātra, gandrīz pilnīgi klusa fokusēšana

• Pārliecinoša uzņemšana skarbos laikapstākļos