Lumix FT30Vīsbādene, Vācija (2015. gada 5. janvārī) — Panasonic šodien ūdensdrošu, sala izturīgu, triecienizturīgu un putekļu necaurlaidīgu kameru klāstu papildina ar jaunu maskulīnu kameru — LUMIX FT30. Tā izstrādāta un izgatavota, domājot par piedzīvojumu kārām personībām, LUMIX FT30 nodrošina satriecošu attēlu kvalitāti, nepārspējamu sniegumu un izturību pat visbargākajos apstākļos.

LUMIX FT30 ir ideāls sabiedrotais, uzņemot attēlus vienreizējos dzīves brīžos ceļojumu laikā — snorkelējot ar delfīniem, pārgājienā tuksnesī, kāpjot kalnos, kad termometra stabiņš noslīdējis zem nulles.

Absolūta kameras izturība pat vistrakulīgākajiem piedzīvojumu meklētājiem
Kamera LUMIX FT30 ir izstrādāta un veidota kā absolūti izturīga kamera visos apstākļos. Ūdensizturīga līdz 8 metru dziļumam, iztur līdz 1,5 metru kritienu, lietojama līdz -10℃ salā un putekļu necaurlaidīga — fotokamera LUMIX FT30 būs ideāls fotografējošs biedrs, nakšņojot brīvā dabā, nirstot, sērfojot, slēpojot un kāpjot kalnos.

Satriecoša attēlu kvalitāte, lai kur jūs atrastos
Kamera LUMIX FT30 nodrošina arī satriecošas kvalitātes attēlus, sniedzot neticamu rezultātu, lai uz kurieni piedzīvojumu kāre jūs būtu aizvilinājusi. Kamerai ir augstas kvalitātes LUMIX DC VARIO objektīvs ar 4x optisko tālummaiņu no 25 mm īpaši platā leņķī.

Niršanas un snorkelēšanas cienītājiem noderēs sarkanās krāsas atveide īpašajā zemūdens režīmā, tā kompensē zemūdens apstākļos viegli zaudējamo sarkano nokrāsu, kā arī jaunā luktura (Torch Light) funkcija tālāku objektu izgaismošanai tumšos zemūdens apstākļos, radot iespēju veidot skaistus videomateriālus.

Nosaki, kādu rezultātu vēlies, un iegūsti radošus attēlus, raugoties no visiem aspektiem
Fotografējot ar LUMIX FT30, pieejams plašs manuālo un automātisko režīmu klāsts, kas palīdz lietotājam īstenot visradošākās attēlu idejas jebkuros apstākļos. Kamera var lepoties ar 2,7 collu LCD ekrānu pēc iespējas elastīgākai uzņemšanas iestatījumu izvēlei.

Iesācējiem vai brīdī, kad nepietiek laika iestatīt parametrus ideālam kadram, LUMIX FT30 nāk talkā, nodrošinot arī plašu automātisko režīmu klāstu. Izmantojot radošās panorāmas funkciju, iespējams uzņemt horizontālus un vertikālus panorāmas attēlus, savukārt radošās kontroles un radošās retušas režīmi ar 12 filtru efektiem1 nodrošina fotografējamās ainas uzlabošanai nepieciešamos rīkus. Izmantojot Laika intervāla (Time Lapse) uzņemšanu, varat iemūžināt zieda atvēršanos vai lēni peldošu mākoni vissīkākajās detaļās.

Kameras LUMIX FT30 specifikācijas:
• Ūdensizturīga līdz 8 metru dziļumam, iztur līdz 1,5 m kritienu, saglabā veiktspēju līdz -10 ℃ salā un ir putekļu necaurlaidīga
• 25 mm īpaši plata leņķa objektīvs ar 4x optisko tālummaiņu
• 16,1 megapikseļa devējs
• Dažādas fotografēšanas funkcijas, tai skaitā izvērsta zemūdens, iA (intelektuālā automātiskā), radošā panorāma, radošā kontrole, radoša retuša un laika intervāla uzņemšanas režīmi
2,7 collu inteliģentais LCD

1Retro (retro), Expressive (izteiksmīgais), High Key (lielā kontrasta), Low Key (pazeminātā kontrasta), Sepia (sēpija), Dynamic Monochrome (dinamiskais melnbaltais), Impressive Art (iespaidīgās mākslas), High Dynamic (īpaši dinamiskais), Toy Effect (rotaļlietu efekts), Miniature Effect (miniatūrefekts), Cross Process (šķērsprocess) un One Point Colour (viena punkta krāsa).