Canon Connect Station CS100Šodien Canon iepazīstina ar Connect Station CS100, unikālu fotoattēlu uzglabāšanas ierīci, kas ļauj ātri un viegli saglabāt, apskatīt un kopīgot attēlus un videoierakstus.
Ērti pārvietojiet skaistākos attēlus un video no kamerām un viedierīcēm
Ietilpīgajā Connect Station CS100 var ievietot līdz pat 1 TB satura - raizes par to, kurā atmiņas kartē vai ierīcē esat noglabājis savus attēlus, būs pagātne. Visus jūsu attēlus un video ierakstus var viegli importēt no NFC atbalstītām Canon foto un video kamerām1 ar vienu pieskārienu.


Citās kamerās iemūžinātos mirkļus iespējams pārvietot uz Connect Station CS100, izmantojot USB vadu savienojumu1, vai tiešā veidā no atmiņas kartes2. Ar viedtālruņiem vai planšetdatoriem uzņemtos jautros kadrus iespējams pārsūtīt, izmantojot Wi-Fi un internetu, padarot visu attēlu un videoierakstu apkopošanu vienkāršāku nekā jebkad agrāk.
Aplūkojiet un pārvaldiet attēlus uz lielā ekrāna
Tiklīdz attēli ir saglabāti, Connect Station CS100 ir labākais veids, kā kopā ar draugiem un radiem no jauna izdzīvot jūsu īpašos atvaļinājuma, svētku un citu notikumu mirkļus. Connect Station CS100 ierīci var pievienot televizoriem, izmantojot HDMI, kas ļauj skatīties un izbaudīt attēlus un video ierakstus ar satriecošu Full HD izšķirtspēju. Ikdienā varat albumus skatīties arī bezvadu tīklā savā viedtālrunī, planšetdatorā vai datorā, izmantojot internetu.
Connect Station CS100 ar TV starpniecību ļauj arī vienkāršāk organizēt attēlu bibliotēku, izmantojot tam īpaši paredzētu tālvadības pulti - jūs varat skatīt saturu pēc datuma vai izveidot tematiskos albumus.
Radīta kopīgošanai
Izmantojot CANON iMAGE GATEWAY, Connect Station CS100 ļauj ērti kopīgot attēlus un videoierakstus ar dažādiem sociālajiem tīkliem, kā arī ar irista, kas ir uz mākoņtehnoloģijām balstīta Canon attēlu pārvaldības platforma, ar kuras palīdzību tos var aplūkot ikviens, neatkarīgi no atrašanās vietas. Albumus ar pilnu izšķitrspēju var pārsūtīt uz citām Connect Station CS100s ierīcēm, ļaujot tos kopīgot ar draugiem un radiem visā pasaulē, lai viņi varētu tos apskatīt un izdrukāt. Jūs pat varat izdrukāt saglabātus attēlus, nepieslēdzoties datoram, – izmantojot pievienotu PictBridge ar bezvadu LAN savietojama printera palīdzību.
Connect Station CS100 būs pieejama 11 valodās3.
Connect Station CS100 galvenās priekšrocības:
• Lai pārnestu fotoattēlus un videoierakstus, vienkārši pieskarieties savai NFC kamerai4;
• Aplūkojiet no dažādām ierīcēm apkopotos fotoattēlus un videoierakstus vienuviet;
• Kopīgojiet attēlus sociālajos medijos5, mākonī vai citā CMST;
• Drukājiet tieši no sava CMST, izmantojot bezvadu printeri;6
• Pārnesiet datus uz un no atmiņas kartēm7 vai pievienojiet savu kameru, izmantojot USB.
Latvijas tirgū Connect Station CS100 pārdošanā parādīsies šī gada jūnijā, un tā cena būs EUR 239.

1Savienota, izmantojot PTP (attēlu pārsūtīšanas protokols). Savietojama ar Canon foto un video kamerām, kas laistas klajā 2010. gadā vai vēlāk.
2Tiek importēti attēli, kas saglabāti mapē saskaņā ar DCIM vai AVCHD mapes struktūru.
3Japāņu, angļu, franču, itāliešu, vācu, spāņu, vienkāršotā ķīniešu, krievu, korejiešu, tradicionālā ķīniešu, portugāļu (Portugāles)
4Šī funkcija paredzēta Canon foto un video kamerām, kurām ir Connect Station CS100 atbalstoša NFC funkcija
5Dažām funkcijām nepieciešams CANON iMAGE GATEWAY konts. CANON iMAGE GATEWAY, iespējams, nav atbalstīts atsevišķās valstīs vai reģionos. Papildinformāciju skatiet vietnē www.canon-europe.com/cig
6PictBridge, izmantojot ar bezvadu LAN savietojamu printeri
7Baudiet no dažādām ierīcēm apkopotos fotoattēlus un videoierakstus vienuviet