EOS M10 WH FST EF M 15-45mm f3.5 6.3 IS STMCanon šodien iepazīstina ar EOS M10 — jaunu kompaktsistēmas kameru, kas ietver DSLR fotogrāfijas labākās funkcijas. Šī kamera ir ideāli piemērota apkārt notiekošā dokumentēšanai, kā arī pārejai no fotoattēlu uzņemšanas ar viedtālruni uz kameru. Modelī EOS M10 apvienots Canon vismodernākais attēlu procesors DIGIC 6, 18 megapikseļu sensors un Hybrid CMOS AF II tehnoloģija, nodrošinot ātru un ērtu lietošanu, kā arī pārsteidzošu attēlu kvalitāti gan fotoattēlos, gan Full HD filmās.
Šodien tiek laists klajā arī EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM — jauns standarta tālummaiņas objektīvs modelim EOS M10, kā arī citām EOS M klāsta kamerām.
Katra fotogrāfija — skaidra un detalizēta
Pateicoties DIGIC 6, EOS M10 uztver vairāk gaismas katrā pikselī un samazina traucējumus. Turklāt, ar objektīvu uzņemot sarežģītu kadru un spilgtas krāsas, kameras 18 megapikseļu APS-C lieluma sensors ļauj uztvert pat sīkas nianses, veidojot pārsteidzošas fotogrāfijas.
Pateicoties Hybrid CMOS AF II tehnoloģijai un 49 punktu AF sistēmai, modelis EOS M10 garantē tūlītēju, precīzu fokusu. Izmantojot kopā ar saderīgiem objektīviem, tostarp, EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, dinamiskais IS režīms stabilizē kameras kustēšanos, tādējādi nodrošinot vienmērīgu kadru uzņemšanu.

Intuitīvs dizains, pielāgojama vadība
Iedvesmojoties no EOS DSLR, modelis EOS M10 ir ļoti ērts lietošanā un tam raksturīga minimālā vadība, kā arī 7,5 cm (3,0”) LCD skārienjutīgais ekrāns ar pielāgojamām izvēlnēm ļauj piemērot kameru jūsu vajadzībām. Creative Assist režīms ir domāts mazāk pieredzējušiem fotogrāfiem – tas vienkāršā valodā izskaidro kā darboties ar svarīgākajiem iestatījumiem.
Lai nodrošinātu patiesi radošu uzņemšanu, ekrānu iespējams pagriezt uz augšu par 180 grādiem, ļaujot uzņemt attēlus grūti sasniedzamos leņķos. Turklāt pagriežot ekrānu par 180 grādiem, kamera automātiski pārslēdzas pašportreta režīmā, ļaujot uzņemt augstas kvalitātes pašbildes.

Kopīgojiet un glabājiet, izveidojot savienojumu ar kameru
Pateicoties iebūvētajam Wi-Fi savienojumam, tieši no kameras varat viegli un ērti pārsūtīt fotogrāfijas un filmas vai saglabāt tās mākoņpakalpojumos, tostarp, Canon pakalpojumā irista. Dynamic NFC funkcija piedāvā vieglu savienojamību ar viedtālruni, ļaujot tūlīt pārsūtīt un kopīgot attēlus viedtālrunī. Turklāt EOS Canon lietojumprogrammas Camera Connect piedāvā bezvadu tālvadības uzņemšanas iespēju ar pilnu manuālo vadību.

Viegls un funkcionāls objektīvs EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM
Lielisks modeļa EOS M10 pavadonis — objektīvs EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, ko var paņemt līdzi it visur un kas sver tikai 130 g. Pateicoties daudzpusīgam 24–72 mm (atb. 35 mm) fokusa attālumam, jūs varat uzņemt dažādus kadrus, nemainot objektīvu. Lai nodrošinātu skaidru un detalizētu bildi, objektīvs EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM ir aprīkots ar trim asfēriskajām lēcām, kā arī ar 3,5 iedaļu optisko attēlu stabilizācijas tehnoloģiju, nodrošinot uzlabotu attēlu kvalitāti un samazinot kameras kustēšanos.
Iesācējiem video operatoriem pievilcīga būs objektīvā EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM ietvertā STM tehnoloģija, kas filmēšanas laikā nodrošina vienmērīgu fokusēšanu gandrīz bez skaņas.
EOS M10 galvenās priekšrocības:
• kompaktsistēmas kamera ar DSLR veiktspēju;
• patīkami vienkārša un radoša vadība;
• bezvadu savienojums, uzņemšana un kopīgošana;
• ļaujiet izpausties savam radošumam un pieredzei;
• uzņemiet filmas tikpat vienkārši, kā fotogrāfijas.
EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM galvenās priekšrocības:
• daudzpusīgas uzņemšanas iespējas, kas piemērotas EOS M lietotājiem;
• viegli paņemt līdzi, jo tas ir viegls, izbīdāms un moderns;
• viegli uzņemt plūstošas un vienmērīgas filmas;
• asi attēli, pateicoties optiskajai attēlu stabilizācijas tehnoloģijai;
• uzņemiet spontānus mirkļus, izmantojot AF tehnoloģiju.

EF M 15-45mm f3.5-6.3 IS STM