EOS 1D X Mark II EF 35mmŠodien, 2. februārī Canon iepazīstina ar sen gaidīto EOS-1D X Mark II - jauno DSLR flagmani, kurā apvienota izcila attēlu kvalitāte, izšķirtspēja un ātrums. Kamera nosaka jaunus ātruma standartus ar 14 kadriem sekundē (fps) un pilnu AF/AE Tracking, kā arī 16 fps Live View režīmā, kas lieliski piemērots ātri kustīgu objektu iemūžināšanai gan dabā, gan sporta pasākumos.
EOS-1D X Mark II izstrādāts, ņemot vērā priekšlikumus un atsauksmes no EOS-1D X fotogrāfu kopienas visā pasaulē. Flagmanim ir 20,2 MP pilnkadra CMOS sensors, jauns Al Servo AF III+, kā arī iespēja uzņemt 4K video pie 60p. Kameras tehniskie parametri padara to neaizvietojamu gandrīz visu jomu fotogrāfu arsenālos.
Maina izpratni par attēlu kvalitāti un AF precizitāti
EOS-1D X Mark II raksturo plašs un daudzveidīgs 100 – 51 200 ISO diapazons, ko iespējams paplašināt no 50 līdz pat 409 600, kā arī izcils apgaismojums – no spilgtas gaismas līdz gandrīz pilnīgai tumsai.
Lai nodrošinātu katra uzņēmuma precizitāti, kameras uzlabotā 61 punkta AF sistēma ar 41 krusteniskā tipa, AF punkti pārklāj plašāku zonu un spēj fokusēties vājā apgaismojumā līdz -3EV. Pirmo reizi, uzņemot attēlus ar izvēlētiem paplašinātājiem un telefoto objektīviem, jaunā AF sistēma piedāvā arī f/8 AF 61 punkta atbalstu, sniedzot fokusa punkta izvēles brīvību. Bez Canon iecienītajām profesionālā līmeņa AF tehnoloģijām – EOS iTR un AF Case iestatījumiem – EOS-1D X Mark II raksturo arī jaunais AI Servo AF III+, kas vēl vairāk pilnveido kustīgu objektu izsekošanu.
Labāka rezultāta sasniegšanai Canon piedāvā arī mirgoņas noteikšanu, kas sākotnēji tika ieviesta EOS 7D Mark II un ir izcili piemērota sporta pasākumiem telpās.

EOS 1D X Mark II EF 50mm

Notveriet katru sekundi

EOS-1D X Mark II paplašina ātras uzņemšanas robežas, spējot uzņemt 14 kadrus sekundē ar pilnu AF/AE Tracking un RAW un ļaujot jums iemūžināt precīzu mirkli sporta pasākumā vai dzīvniekam tverot savu medījumu. Ja nepieciešams vēl vairāk, Live View režīmā bez AF iespējams uzņemt līdz 16 fps. Ar jaunajām CFast 2.0™ kartes iespējām liela ātruma nepārtrauktās uzņemšanas laikā kamera var uzņemt neskaitāmu JPEG vai 170 RAW attēlu sēriju.
Daļēji pateicoties jaunajiem, duālajiem "DIGIC 6+" procesoriem, kas ātri apstrādā milzīgo sensora uztverto attēlu datu apjomu, EOS-1D X Mark II ir ātrākā reakcija EOS DSLR klasē.


Izbaudi 4K filmēšanas iespējas

Canon EOS-1D X Mark II ļauj operatoriem CFast 2.0™ kartē uzņemt 4K (4096x2160) video ar dažādu kadru ātrumu līdz pat 60 fps. Tas iespējo arī Full HD filmu uzņemšanu neticamā 120 fps ātrumā. 60 fps 4K ainu izšķirošos brīžus iespējams iegūt arī kā augstas izšķirtspējas 8,8 MP attēlus.

EOS 1D X Mark II EF 400mm F2.8

Optimāla attēlu pārvaldība un uzticamība

Iebūvētā GPS EXIF datos ieraksta uzņemšanas vietas, kas profesionāļiem ļauj sekot līdzi uzņēmumiem. Ethernet vadu LAN un SuperSpeed USB 3.0 piedāvā izvēlēties attēlu dalīšanās veidu – ar FTP starpniecību vai tieši datorā. Turklāt jaunais WFT-E8 bezvadu failu raidītājs atbalsta arī 802.11ac ātruma standartu (5 GHz josla).
Jaunajām Canon EOS-1D X Mark II bez tehniskiem parametriem ir uzlabots arī dizains, kas ērtāk ieguļas rokā un ir aizsargāts no sliktiem laika apstākļiem.

EOS 1D X Mark II aizmugure