Photkina 2016 izstādē Ķelnē Sony prezentē savus attēlveidošanas produktus, kas katram pasaules fotogrāfam un video filmētājam atklāj modernākās ierīces pārdrošāko ideju īstenošanai.
Sony stends apmeklētājiem būs pieejams paviljonā 5.2 no 20. septembra plkst. 10:00 līdz 25. septembra plkst. 18:00. Papildus iespējai iepazīties ar jaunākajiem produktiem, Sony piedāvā apmeklētājiem sarunas ar pasaules pazīstamākajiem fotogrāfiem un video filmētājiem, kuri dalīsies ar savu personīgo pieredzi, lietojot Sony fotokameras un objektīvus.
Sony stendā norisināsies arī virkne šovu, kurus apmeklētāji ir laipni aicināti fotografēt. Programmā būs arī Samuraja zobena svinības, profesionāli Breakdance dejotāji, kā arī akrobāti.
Mājaslapa, kur detalizēti redzamas visas Sony aktivitātes Photokina 2016 izstādē, ir pieejama šeit: http://www.sony.co.uk/electronics/photokina-trade-show

Galvenie produkti
Photokina 2016 izstādē pirmoreiz iepazīstina un pasaulei atrāda ɑ99 II, kas ir Sony ɑ klases kameru jaunais flagmanis. Aprīkota ar inovatīvu hibrīdu fāžu noteikšanas AF sistēmu, ietverot 79 precīzus hibrīd saskares punktusI un piedāvājot nepārtrauktu fotografēšanu līdz pat 12fpsII, ɑ99 II noteikti būs starp populārākajiem šova produktiem.
Tāpat Sony atrādīs arī pilnu spektru ar ɑ E- sērijas fotokamerām un objektīviem, tajā skaitā godalgoto ɑ7 sēriju un populāros ɑ6300 / ɑ6000 modeļus. Pilna ɑ Mount sistēma ar maināmajiem objektīviem un arī nesen pieteiktie G Master premium objektīvi, ieskaitot pilnīgi jaunos SELP18110G and SEL50M28 ɑ E objektīvus būs pieejami izstādes laikā.
Eiropā sevi piesakot IFA 2016 izstādē, FDR-X3000R Sony jaunais flagmanis Action Cam segmentā, kas var lepoties ar integrētu attēla stabilizācijas sistēmu Balanced Optical SteadyShot (B.O.SS), kas pirmo reizi pieejams sporta kamerās reizē ļaujot uzņemt vienreizējus 4K video. FDR-X3000R izstādē būs apskatāma kopā ar pilnu Action Cam un 4K Handycam© kameru un tai piederošo produktu klāstu.
Kompaktkameru entuziastiem RX sērijas fotokameras sevi pierādījušas, kā neticami populāras kopš 2012 gada, kad Sony iepazīstināja ar RX100 modeli. Izstādes laikā Sony atrādīs pilnu produktu klāstu, kas pieder RX100, RX10 un RX1 ģimenes produktiem.
Pirmo reizi apstiprinot savu spēju piedāvāt pilna apjoma, augstas kvalitātes mediju ierīces fotogrāfiem un citiem entuziastiem, Sonys Flash Memory komanda atradīsies atsevišķā izstādes telpā. Paviljonā 2.1 Sony piedāvās izmēģināt un pārbaudīt atmiņas kartes (SD & XQD), USB, SSD un HDD diskus darbībā ar vadošajām Sony kamerām.


Sadarbības svinības

2016. gads iezīmē 20 sadarbības gadus starp Sony un ZEISS© kopīgi izstrādājot un tirgū ieviešot attēlveidošanas produktus. Īpaši sagatavota izstāde prezentēs izcilākos šīs sadarbības augļus.

Šobrīd ir desmitais gads, kopš Sony World Photography Awards ir pasaules lielākais foto konkurss un šim notikumam par godu sagatavota elpu aizraujoša izstāde ar 2016 gada uzvarētāju foto uzņēmumiem.

I The number of usable AF points may depend on the lens and shooting mode. Up to 323 focus points are selectable. Not available for movie recording.
II Continuous shooting mode set to ‘Hi+’