nikon d850 filmas digitalizēšanas adapteris es 2Adapteris ES-2 dod iespēju krāsainas vai vienkrāsainas fotogrāfijas, kas uzņemtas uz filmas, pārvērst augstas kvalitātes digitālajos failos bez skenera izmantošanas. Adapteris saderīgs ar Nikon digitālajām vienobjektīva spoguļkamerām, kas aprīkotas ar ieprogrammētu digitalizēšanas izvēlni.
Izmantojot adapteri, NIKKOR objektīvu (ieteicams izmantot Micro NIKKOR) un kameras digitalizēšanas izvēlni, negatīvi tiek tverti ar programmu Fotogrāfijas Tiešais Skats. Kamera automātiski invertē krāsas un pārveido filmas kadru JPEG formātā. Jūs varat apstiprināt digitālos attēlus kameras ekrānā vai televizorā, kas pievienots ar HDMI kabeļa palīdzību.
Neatkarīgi no tā, vai Jūs vēl joprojām izmantojat filmas vai arī Jums saglabājušies negatīvi no iepriekšējiem gadiem, ES-2 dos iespēju ērti sagatavot digitālus failus izdrukai vai kopīgošanai. Jūsu sagatavoto JPEG attēlu izšķirtspēja un krāsu piesātinājums būs pietiekams, lai attēlu varētu palielināt līdz pat formātam A1.