Uzņēmums Nikon atkal gatavojas nonākt uzmanības centrā pasaules slavenākajā attēlveidošanas pasākumā Photokina, kas norisināsies Ķelnē. Apmeklētāji būs pirmie, kuri uzzinās aizraujošus jaunumus un varēs izmēģināt jaunākos produktus uzņēmuma stendā, kas atradīsies izstāžu kompleksa Koelnmesse 2.2. zālē. Apmeklētāju priekam ar prezentācijām uzstāsies vairāki starptautiski pazīstami fotogrāfi — Nikon sadarbības partneri —, kuri pastāstīs, kā viņi veido iedvesmas pilnu saturu.
Nikon stendā būs prezentēta arī nesen paziņotā kamera Nikon D3400, kas pirmo reizi būs apskatāma publiski. Izpētiet tuvāk ššo rentablo digitālo vienobjektīva spoguļkameru, kas atļauj vienkārššā veidā kopīgot attēlus, atrodoties ceļā, un uzziniet, kā šar šo kameru var viegli uzņemt augstas kvalitātes attēlus.
Nikon stendā apmeklētāji varēs izmēģināt jaunākās profesionālās digitālās vienobjektīva spoguļkameras, tostarp novatorisko FX formāta kameru Nikon D5 un tās jaunāku māsu — kameru Nikon D500. Atklājiet 360 grādu fotografēšanu ar Nikon KeyMission 360 — ššis produkts, kuršš piedzīvoja debiju izstādē CES 2016, arī tiks prezentēts stendā. Turklāt būs apskatāmi arī vairāki objektīvi NIKKOR un kompaktas kameras COOLPIX.
Nikon stendā darbosies arī slaveni fotogrāfi, kuri dalīsies pieredzē, kā viņi uzņem fotogrāfijas ar jaunāko Nikon aprīkojumu. National Geographic fotogrāfe Eimija Viteila (Ami Vitale) aicinās apmeklētājus apskatīt Āfrikas degunradžu un Ķīnas pandu tuvplānus, savukārt Nikon Europe vēstnesis Jūels Marklunds (Joel Marklund) piedāvās ieskatīties pasaules lielāko sporta pasākumu aizkulisēs, tostarp 2016. gada Riodeženeiro olimpisko spēļu un UEFA čempionu līgas finālspēļu fotogrāfijās. Izjūtiet motokrosa un brīva skrējiena adrenalīnu ar Marcelu Lemmerhirtu (Marcel Lämmerhirt) un iepazīstiet citus fotogrāfus, kuri rada valdzinoššu ieskatu savā profesionālajā pasaulē.
Nikon Europe prezidents Takami Tsučida (Takami Tsuchida) komentē: "Mēs lepojamies, ka dažādās pasaules malās atbalstām fotogrāfus, kuri rada aizraujoššu saturu, un mums ir interesanti vērot, kā mūsu tehnoloģija tiek izmantota, lai radītu tik iedvesmojoššus darbus. Kaut paššlaik radītā satura apjoms ir lielāks nekā jebkad iepriekšš, mēs strādājam pie tā, lai Photokina 2016 stendā prezentētie produkti veicinātu vēl lielāku radoššumu, inovāciju un kvalitatīvu izpildi."
Photokina ir atvērta apmeklētājiem no 2016. gada 20. līdz 25. septembrim plkst. 10:00–18:00. Pilns uzstāšanos un pasākumu plāns ir pieejams mūsu tīmekļa vietnē. Lai uzzinātu par pēdējiem jaunumiem un priekšnesumiem, sekojiet mums pakalpojumā Twitter @NikonEurope. Pievienojieties sarunai pakalpojumā Twitter #photokina.