Aleksandra Bushma Belarus2012.gada 01.maijā tirdzniecības kompleksa Rīga Plaza hallē notiks starptautiskās fotoizstādes "Pasaule bērna acīm" atvēršana. Šajā izstādē piedalīsies vairāk nekā 300 fotogrāfijas no 10 valstīm. Pasākuma organizatori aicina visus izbaudīt vīna glāzi par godu izstādes atvēršanai.

Fotoizstāde "Pasaule bērna acīm", kura notiks starptautiskā sociālā īsmetrāžas kino festivāla "Kailais Karalis" ietvaros, - nav tikai mēģinājums citādi paskatīties uz mūsu pasauli, ieraudzīt to no citas puses un atrast daudz interesanta, bet arī paskatīties uz sevi caur nesamaitāta bērna acīm. Izstādes darbos Jūs atradīsiet ne tikai pasakainas ainas un pasauli pilnu ar atklājumiem, bet arī bērnu bailes, apvainojumus un... vientulību, kura diemžēl nav retums arī pilnajās ģimenēs. Šī izstāde ir izveidota, lai pievērst sabiedrības un vecāku uzmanību ne tikai svešo bērnu, bet arī savu pašu bērnu problēmām, atvērt acis uz viņu vajadzībām un bailēm un stimulēt vecākus izdarīt visu iespējamo, lai atrisināt šīs problēmas.

Pirmā starptautiskā fotoizstāde "Pasaule bērna acīm" notiks no 2012.gada 01.maija līdz 31.maijam tirdzniecības centrā Rīga Plaza pie informācijas nodaļas.

Projektā piedalījās daudzi gribētāji, neskatoties uz profesionālo līmeni, vecumu, nacionalitāti vai reliģisku piederību, kuru darbi atbilsta izstādes tematikai "Pasaule bērna acīm".

Pēc fotogrāfiju demonstrācijas nobeiguma Rīgā, fotoizstāde kopā ar labākiem festivāla "Kailais Karalis" darbiem brauks viesu izrādēs Latvijas un citu valstu pilsētās.

Sīkāk: http://socfestival.com/latvian/events/izstade

Kontakts ar organizatoriem: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. (Jeļena Tonova, tālr. +371 20218553).