Raivo Freimanis gadalaikiLLU Valodu katedra aicina uz Rīgas fotomākslinieka Raivo Freimaņa personālizstādes atklāšanu "Četri gadalaiki fotostāstos" trešdien, 6. februārī plkst. 14.30 Jelgavas pils Aulas foajē. Muzikālo pavadījumu sniegs Jelgavas Mūzikas vidusskolas audzēkņi. Ekspozīcija būs apskatāma mēnesi.

Fotostāsti tapa, iedvesmojoties no Latvijas dabas skaistuma. Tie liek ieraudzīt, cik skaista ir mūsu dzimtene un rosina domāt, ka "Laimīgā zeme" ir tepat, jo mūsu saknes ir šeit. Arī A. Brigaderes pasakas varonis Sprīdītis devās pasaulē laimi meklēt, taču drīz vien atgriezās tēva mājās, jo patiesa laime nav rodama pasaules plašumos.

Fotomākslinieks Raivo Freimanis vairākus gadus ir strādājis par fotogrāfu un fotoreportieri preses izdevumos "Jūrmalas Nedēļa", "Mājas dakteris", 40+ u.c. ir fotografējis dažādus nozīmīgus kultūras dzīves pasākumus, piemēram, Siguldas Opermūzikas svētkus, festivālus "Summertime" un "Jaunais Vilnis". Ir piedalījies vairākās fotoizstādēs Latvijā un Lietuvā, iesaistās ne tikai kultūras, bet arī citu norišu atspoguļošanu fotogrāfijās Rīgā. Viņa darbi ir apskatāmi www.freimanafoto.lv.