Baltic Photo Contest 2012Nu jau trešais "Baltijas Kāzu un portretu foto" konkurss piedāvā 2 kategorijas un 10 apakškategorijas:

I Kāzu foto

Laulātā pāra fotogrāfija
Līgavas vai līgavaiņa fotogrāfija
Reportāžas fotogrāfija
Kāzu detaļas fotogrāfija  

II Portreta foto

Bērni
Personas
Grupas
Dzīvnieki/mājdzīvnieki
Glamūrs/buduārs
Reportāžas fotogrāfija (nav kāzas)

Dalības maksa konkursā ir 25EUR par katru iesniegto fotogrāfiju. Dalības maksā iekļauta dalība konkursā, dalība konkursa gala pasākumā 31.martā Traķos, Lietuvā, autobusa biļete uz pasākumu turp un atpakaļ un fotogrāfiju druka. Iesniedzamo fotogrāfiju skaits nav ierobežots. Fotogrāfiju iesniegšana konkursam notiek 01.02.-29.02.2012.

Galvenā balva Kāzu foto kategorijā ir Nikon D4 fotokamera, Nikkor 24-70mm f / 2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze, tā tiks piešķirta, izvērtējot visas Kāzu foto apakškategorijas. Uzvarētājs tiks godāts kā Baltijas Labākais Kāzu fotogrāfs 2012.

Galvenā balva Portretu foto kategorijā ir Nikon D3X fotokamera, Nikkor 24-70mm f / 2.8G ED AF-S objektīvs un SB-910 zibspuldze, tā tiks piešķirta, izvērtējot visas Portretu foto apakškategorijas. Uzvarētājs tiks godāts kā Baltijas Labākais Portretu fotogrāfs 2012.

Ar atzinību tiks novērtētas 3 labākās katras kategorijas fotogrāfijas, labākā Kāzu un Portretu fotogrāfija no Igaunijas, Latvijas un Lietuvas.

Gala pasākums visas dienas garumā notiks 31.martā Traķos, Lietuvā. Pasākuma programmā paredzētas profesionāļu lekcijas, starptautiskās žurijas darbs, izvērtējot fotogrāfijas un vakarā arī apbalvošanas ceremonija.

Konkursa atbalstītāji: Nikon, Hewlett-Packard Igaunija, ArtPrint, Fotoakadeemia Pro Shop, Sony, Zeiss, Profoto, Manfrotto un Igepa Group.

Plašākai informācijai griezieties pie organizētāja: http://wppb.iamphotographer.eu