Ielūgums LKFA201228.februārī plkst. 18:00 klubā "Sapņi un Kokteiļi", Rīgā, Blaumaņa ielā 32 notiks Latvijas 2012.gada kāzu fotokonkursa apbalvošanas ceremonija, kurā piedalīsies labākie kāzu fotogrāfi no visas Latvijas. Svinīgajā apbalvošanas ceremonijā, kuru vadīs Kaspars Breidaks, tiks apbalvots ne tikai Gada labākais Latvijas kāzu fotogrāfs, kura vārds pagaidām tiek turēts noslēpumā, bet arī labākie Latvijas kāzu fotogrāfi dažādās kategorijās.

Šis ir ceturtais kāzu fotokonkurss Latvijā, turklāt, pēc iesūtīto fotogrāfiju skaita, tas ir arī lielākais visā Baltijā. Šajā fotokonkursā piedalījās 80 autori, kuri iesūtīja kopumā 751 fotogrāfiju. Fotokonkursa apbalvošanas laikā tiks nominēti labākie Latvijas kāzu fotogrāfi 10 dažādās kategorijās: gatavošanās, ceremonija, emocijas, bērni, portrets, jaunais pāris, detaļas, svinības, izšķirošais mirklis un brīvajā tēmā.

Konkursu vērtēja sekojoša žūrija: Slava Ebinger (kāzu fotogrāfs, Vācija), Andrejs Zavadskis (kāzu fotogrāfs, Latvija), Džeina Saulīte (kāzu fotogrāfs, Latvija), Zane un Bernards (jaunais pāris, Latvija), Dagnija Lībane (kāzu organizatore, Latvija).

Ieeja un welcome drinks visiem apmeklētājiem ir par brīvu, kā arī ir sagatavotas pārsteiguma balvas konkursa dalībniekiem no Latvijas Kāzu fotogrāfu Asociācijas un tās sponsoriem. Apbalvošanas ceremonijā piedalīsies arī jaunlaulātie, tai skaitā sabiedībā populāras personas, kuru skaistie dzīves mirkļi ir iemūžināti godalgotajās fotogrāfijās, kuras būs iespējams apskatīt gan pasākuma ietvaros, gan arī vēlāk Asociācijas konkursa galerijā www.lkfa.lv.

Papildus šim notikumam tiks prezentēta arī LKFA Gada grāmata 2012.