Fotogrāfs Jeff AscoughSācies ir aktīvs kāzu laiks un fotogrāfiem visai noderīgi ir smelties iedvesmu un idejas no labākajiem fotogrāfiem šajā lauciņā, lai paši varētu radīt labas kāzu fotogrāfijas. Viens no iedvesmas avotiem ir dažādi kāzu foto konkursi, bet šoreiz uzticēsimies nozares profesionāļiem, kas izvēlējušies 10 labākos kāzu fotogrāfus 2007. gadā.

Pasaulē populārākā foto žurnāla "Popular Photography & Imaging" 10 labāko fotogrāfu apkopojums ir visai iespaidīgs un vērā ņemams. Par labākajiem 2007. gada kāzu fotogrāfiem atzīti Denis Reggie, Jeff Ascough, Joe Buissink, Bambi Cantrell, Alisha un Brook Todd, Christian Oth, Stephen un Jennifer Bebb, Jerry Ghionis, David Beckstead un Kevin Kubota. Par katru fotogrāfu ir neliels apraksts, bet pats galvenais, ka minētas mājas lapas, kur var apskatīties viņu darbus un iedvesmoties kādām oriģinālām idejām.

Ar topu var iepazīties mājas lapā popphoto.com.

Tie paši fotogrāfi ir uzvarējuši wpja.com (Wedding Photojournalist Association) fotokonkursos, kur arī var paskatīties interesantus darbus iedvesmai.