COOLPIX S3700, S2900 un L31Šodien uzņēmums Nikon izslavētajam COOLPIX kompaktkameru klāstam pievienoja trīs jaunus modeļus: sabiedrisko kameru COOLPIX S3700 ar iebūvēto Wi-Fi¹ un NFC² atbalstu, kas palīdzēs ērti kopīgot attēlus sociālajos tīklos, stilīgo 20 megapikseļu kameru COOLPIX S2900 ar plānu, ērti pārnēsājamu korpusu un vienkāršas darbības 16 megapikseļu kameru COOLPIX L31, kas garantē lieliskus rezultātus.
Ar jauno 20 megapikseļu kameru COOLPIX S3700 sazināšanās sociālajos tīklos ir kļuvusi vēl vienkāršāka nekā jebkad iepriekš — pateicoties Wi-Fi¹ un NFC² tehnoloģijām, augstas kvalitātes fotogrāfijas varat ērti kopīgot, ar kameru pieskaroties viedierīcei. Kameras 8x optiskā tālummaiņa, ko var palielināt līdz 16x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, ļauj bez problēmām tvert ikvienu kustību kā attēlu un HD video. Ilgais akumulatora darbmūžs nepievils arī brīdī, kad kamera būs nepieciešama visvairāk, savukārt valdzinošās retušas funkcija parūpēsies, lai pašportreti un grupu portreti vienmēr izskatītos izcili.


Fotografējot ar 20 megapikseļu kameru COOLPIX S2900, modernais kļūs par ikdienu — kameru var ērti ievietot kabatā vai rokassomā, tā ir pieejama vairākās krāsās un to ir ērti lietot. Tuvplānu uzņemšana ir kļuvusi vēl vienkāršāka, pateicoties 5x optiskajai tālummaiņai, ko var palielināt līdz 10x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, savukārt automātiskais sižetu atlasītājs palīdz atrast piemērotos iestatījumus, lai ar vienas pogas nospiešanu varētu uzņemt nevainojami skaidrus attēlus. Jautrus ģimenes notikumus iemūžinās HD video funkcija, bet aizraujošas ainavas varat uzņemt panorāmas palīgrežīmā.
Labu fotogrāfiju uzņemšanai nav jābūt sarežģītai — 16 megapikseļu kamera COOLPIX L31 ir ērti lietojama, uzticama un pieejama par pieņemamu cenu, turklāt kamera garantē izcilus rezultātus. Kameras 5x optiskā tālummaiņa ir lieliski piemērota skaistu portretu uzņemšanai, un viena pieskāriena HD video ierakstīšanas funkcija ļauj vienkārši pārslēgt fotografēšanas režīmu uz video ierakstīšanas režīmu un otrādi. Kamerā iebūvētie specefekti iedvesmos fotografēt radoši, un iespēja lietot plaši pieejamās AA baterijas nepārtrauks fotogrāfiju uzņemšanas prieku arī ceļojumos.
Nikon Europe COOLPIX produktu ražošanas vadītāja Inesa Bernardesa (Inês Bernardes), šodien prezentējot šos trīs jaunumus, komentēja: “Vai jums patīk parādīt sevi sociālajos tīklos, uzņemt fotoattēlus katru dienu, vai arī vēlaties fotografēt tikai īpašos mirkļus, kas pavadīti ar ģimeni un draugiem? Lai kādas būtu jūsu intereses, kāda no jaunajām COOLPIX kamerām noderēs tieši jums. Šīs kameras ir modernas, plānas un aprīkotas ar funkcijām, kas padara fotogrāfiju uzņemšanu vienkāršāku, bet attēlu kvalitāti — nevainojamu. Šīs kameras ir lielisks papildinājums jūsu dzīvesveidam.”

Sabiedriskums ar stilu
Ja esat modes cienītājs un aktīvs sociālo tīklu lietotājs, plānā kamera COOLPIX S3700 ir paredzēta tieši jums. Tā izskatās satriecoši, spēj uzņemt lieliskas fotogrāfijas un nekavējoties kopīgo saturu, ar kameru pieskaroties viedierīcei, kurā ir iespējota NFC² tehnoloģija. Turklāt kamera ir aprīkota ar īpašo Wi-Fi¹ pogu, kas ir paredzēta arī attēlu pārsūtīšanai, tāpēc, lai kur jūs dotos, vienmēr varēsiet publicēt savus attēlus.

Daudzu megapikseļu jauda
Abas kameras — gan COOLPIX S3700, gan COOLPIX S2900 — ir aprīkotas ar 20 megapikseļu CCD attēla sensoriem, savukārt kamerai COOLPIX L31 ir 16 megapikseļu sensors. Šo kameru lielais megapikseļu skaits nodrošina asus un smalki detalizētus attēlus, kas ir lieliski piemēroti palielināšanai fotogrāfiju vai plakātu izmērā.

Vēl izteiksmīgāki tuvplāni
Sabiedriskā kamera COOLPIX S3700 var lepoties ar 8x optisko tālummaiņu, ko var palielināt līdz 16x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, savukārt kamerai COOLPIX S2900 ir 5x optiskā tālummaiņa, ko var palielināt līdz 10x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, un kamerai COOLPIX L31 ir 5x optiskā tālummaiņa. Sejas izteiksmju tuvplānu uzņemšana ir kļuvusi vēl vienkāršāka, un tikpat vienkārši var kadrēt arī nevainojamu grupas uzņēmumu vai tvert darbību tieši tās norises brīdī.

Kustīgās atmiņas
Šīs jaunās COOLPIX kameras izceļas ne tikai ar plāno korpusu un krāsaino dizainu, bet ir arī jāuztver nopietni, jo spēj radīt skaidras fotogrāfijas un vienmērīgus video. Kameras var ērti pārslēgt no nekustīgu attēlu uzņemšanas režīma uz video režīmu un otrādi, un tas ļaus noķert brīnumu īstajā brīdī. Jūs vairs nekad nepalaidīsiet garām nevienu maģisku mirkli, ko pavadāt ar ģimeni un draugiem.
Galveno īpašību kopsavilkums

COOLPIX S3700
- Iebūvēts Wi-Fi un NFC atbalsts: kopīgojiet fotogrāfijas un video, ar kameru vienkārši pieskaroties viedierīcei, kurā ir iespējota NFC tehnoloģija², vai pārsūtiet attēlus, izmantojot īpašo Wi-Fi¹ pogu.
- Plāns korpuss: gana slaids korpuss, lai vienmēr būtu ērti paņemt kameru līdzi, bet kvalitatīvā apdare un krāsu daudzveidība neļaus tai palikt ēnā.
- 8x NIKKOR optiskās tālummaiņas objektīvs: platleņķa 8x optisko tālummaiņu var palielināt līdz 16x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³, lai uzņemtu notikuma katru detaļu.
- 20 MP CCD attēla sensors: lielais megapikseļu skaits nodrošina asus un smalki detalizētus attēlus, kas ir lieliski piemēroti palielināšanai fotogrāfiju vai plakātu izmērā.
- Panorāmas palīgrežīms: bez piepūles radiet pārsteidzošus panorāmas attēlus, noliecot kameru vertikāli vai panoramējot horizontāli panorāmas palīgrežīmā.
- HD video ierakstīšana: ierakstiet HD formātā (720/30p), vienkārši nospiežot pogu. Droši tuviniet īpašos brīžos, jo vibrāciju samazināšanas funkcija neļaus video izplūst.

COOLPIX S2900
- 20 MP CCD attēla sensors: attēlu sensora lielais megapikseļu skaits nodrošina asus un smalki detalizētus attēlus, kas ir lieliski piemēroti palielināšanai.
- 5x NIKKOR optiskās tālummaiņas objektīvs: ērti uzņemiet izcilus grupu portretus un skaistus tuvplānus ar 5x optisko tālummaiņu, ko var palielināt līdz 10x Dynamic Fine Zoom tālummaiņai³.
- HD video ierakstīšana: brīdī, kad notiks brīnums, jūs vienmēr būsiet gatavs ierakstīt to HD formātā (720p) — jums tikai jānospiež video ierakstīšanas poga.
- Panorāmas palīgrežīms: uzņemiet iespaidīgas ainavas no brīvdienām, un kameras panorāmas palīgrežīms apvienos tās vienā nepārspējami skaistā panorāmā.
- 16 sižetu režīmi: izvēlieties uzņemamā sižeta veidu, un kameras iestatījumi tiks automātiski optimizēti, lai attēls izdotos nevainojami.
- Mērķa meklēšanas AF: ātrs un precīzs autofokuss automātiski nosaka objektu un noregulē uz to fokusu, ļaujot jums viegli uzņemt skaidrus attēlus.

COOLPIX L31
- Ērta lietošana: pogu izkārtojums nav sarežģīts, un vienkāršais automātiskais režīms optimizē visus iestatījumus, lai ikviens uzņēmums būtu nevainojams.
- 16 MP CCD attēla sensors: visi uzņemtie attēli vienmēr būs asi, bet to detaļas — skaidri saskatāmas, tādējādi jūsu iecienītākie uzņēmumi būs lieliski piemēroti palielināšanai.
- 5x NIKKOR optiskās tālummaiņas objektīvs: 5x optiskā tālummaiņa ļauj tvert visus notikumus tuvplānā un palīdz jums pielāgoties jebkādiem uzņemšanas apstākļiem.
- HD video ierakstīšana: video ir veids, kā iemūžināt atmiņas, — iemūžiniet savas atmiņas HD formātā (720p), vienkārši nospiežot pogu.
- Rokturis ērtai turēšanai: ja kameru ir ērti turēt rokās, tad arī kameras darbība būs stabilāka, savukārt uzņemtās fotogrāfijas — skaidrākas. Turklāt pārskatāmais pogu izkārtojums vienkāršo kameras lietošanu.
- AA baterijas: plaši pieejamās AA baterijas var atrast jebkurā ceļojuma galamērķī, tāpēc fotografēšanas laikā varat neraizēties par bateriju nomaiņu.


¹ Nepieciešama Nikon lietojumprogrammas Wireless Mobile Utility instalēšana (saderīga ar operētājsistēmām iOS un Android™) jūsu viedierīcē.
² Tuva darbības lauka sakari (Near Field Communication — NFC) darbojas saderīgos Android™ (Android 4.0 vai jaunākas versijas) viedtālruņos un planšetdatoros. Pirms lietošanas jāinstalē Nikon lietojumprogramma Wireless Mobile Utility un jāiestata attēlu pārsūtīšana.
³ Dynamic Fine Zoom tālummaiņa ļauj pietuvināt divreiz vairāk par lielāko optiskā telefoto diapazonu, vienlaikus saglabājot maksimālo attēla izšķirtspēju.