Canon EF 11-24mm f/4L USMŠodien Canon paziņo, ka ar uzņēmuma 110 miljonā EF sērijas maināmo objektīvu1 EF 11-24mm f/4L USM īpaši plata leņķa tālummaiņas objektīva izgatavošanu, ir sasniegts jauns pagrieziena punkts objektīvu ražošanā.
Canon populāro EF sērijas maināmo objektīvu ražošana tika uzsākta 1987. gada martā, uzņēmuma Utsunomijas ražotnē, līdz ar pirmās Canon EOS sērijas SLR fotokameras izstrādi. Kopš tā laika nemitīgi ir pieaudzis globālais pieprasījums un plašais klientu atbalsts Canon EOS ražojumiem un objektīviem. Lai apmierinātu pieprasījumu, Canon ir paplašinājis ražošanu četrās ražotnēs, ieskaitot Canon Inc. Taivānā, Canon Opto (Malaizijā) Sdn. Bhd. Malaizijā un Oita Canon Inc. Japānas dienvidos.


Visu pastāvēšanas laiku Canon turpinājis virzīt attēlveidošanas industriju, kā pirmais ieviešot dažādas inovācijas2, piemēram, ultraskaņas motoru (USM) izmantošanu objektīvos, attēlu stabilizācijas (IS) tehnoloģiju, vairākslāņu difrakcijas optisko (DO) elementu un Subwavelength Structure pārklājuma (SWC) pret atspīduma tehnoloģiju.

Canon 110 miljonā EF objektīva EF 11-24mm f/4L USM, kas pirmo reizi laists klajā 2015. gada februārī, fokusa attālums ir 11 mm, kas palīdz iegūt pasaules platāko skata leņķi3. Šis objektīvs var lepoties ar no jauna izstrādātu optisko struktūru, un tas ir aprīkots ar trim asfēriskajām lēcām, kas attēla kvalitāti padara nevainojamu un nodrošina minimālu deformācijas pakāpi.
Canon plašajā EF objektīvu sērijas klāstā šobrīd ir 71 modelis, ieskaitot EF Cinema objektīvus digitālajai kinematogrāfijai. Canon turpinās izstrādāt daudzveidīgas attēlveidošanas tehnoloģijas, pamatojoties uz savām pamata tehnoloģijām, tādējādi tiecoties ražot izcilas, uzticamas kameras un objektīvus, kā arī atbalstot foto un video attēlveidošanas kultūras izaugsmi. Canon klāsts apmierina visdažādāko fotogrāfu vajadzības – no pirmās reizes lietotājiem līdz pat prasmīgiem amatieriem un profesionāļiem.

12015. gada 8. jūlijā
2Maināmiem SLR un kompaktsistēmu kameru objektīviem
32015. gada 8. jūlijā, pamatojoties uz Canon pētījumu. Izņemot Fisheye objektīvus.