E Podniece lkk atvertasdurvis 81Tuvojoties vidusskolu izlaidumam un jaunu izglītības iespēju meklējumu brīdim, LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā atkārtotu tikšanās iespēju ar specializāciju vadītājiem.
Drīzumā daudzi 12.klašu skolnieki un vidējo profesionālo skolu audzēkņi absolvēs savas mācību iestādes. Neizbēgama šajā brīdī būs tālākā ceļa izvēle, un daudziem būs vēlme turpināt savas izglītības gaitas. Lai padarītu skaidrākas izglītības iespējas, LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā tikšanos ar specializāciju vadītājiem.


Atvērto durvju diena LKA Latvijas Kultūras koledžā notika jau martā. Apmeklējot mācību iestādes to rīkotajās karjeras dienās, atklājās, ka ir daudz interesentu, kuri vēlētos gūt padziļinātu informāciju par studiju iespējām. Atsaucoties uz šiem aicinājumiem, Latvijas Kultūras koledža 23.maijā rīkos atkārtotu tikšanos ar specializāciju vadītājiem, lai sniegtu informāciju par to, ko piedāvā koledža. Visi interesenti ir aicināti 23.maijā pl.12:00 Rīgā, Bruņinieku ielā 57, Radošās fotogrāfijas specializācijas vadītāju Arno Marnicu.
Kopš 2008.gada LKA Latvijas Kultūras koledža piedāvā Latvijā augstāko profesionālo izglītību fotogrāfijā. Studiju laikā tiek apgūtas praktiskās iemaņas darbam ar digitālo un ķīmisko procesu, plašas apstrādes iespējas un darbs studijā. Kopš 2014.gada programmā ir iekļauta arī filmēšana un montāža. Studiju laikā tiks nostiprināta kritiskā domāšana un vizuālā pratība atbilstoši foto producenta un foto redaktora amata līmenim.
LKA Latvijas Kultūras koledžas vēsture aizsākās 1946.gadā. Šobrīd tā ir neuniversitātes tipa augstskola, kas Latvijā realizē 1.līmeņa augstāko profesionālo izglītību.
Tikšanās ar specializāciju vadītājiem notiks 23.maijā, pl. 12:00, Rīgā, Bruņinieku ielā 57.
Interesenti aicināti iepriekš pieteikties rakstot uz e pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. norādot arī interesējošo specializāciju.

E Podniece lkk atvertasdurvis 61

E Podniece lkk atvertasdurvis 84

E Podniece lkk atvertasdurvis 92

 MG 8079