EF 50mm f1.8 STMCanon šodien paziņo par EF 50mm f/1.8 STM – jaunu "prime" objektīvu, kas ļauj jums uzņemt attēlus ar objektiem, kas izceļas uz fona un rada iespaidu ar skaisti izpludinātu fonu. Jaunais EF 50mm F/1.8 STM ir populārā EF 50mm f/1.8 II pēctecis. Tas ir lieliski piemērots kā otrais objektīvs ikvienam, kas vēlas pacelt savas fotogrāfijas nākamajā līmenī, pateicoties tā platajam f/1,8 maksimālajam atvērumam un 50 mm fokusa attālumam, tas ir izcils portretu uzņemšanai, fotografēšanai nepietiekama apgaismojuma apstākļos un mākslinieciskas pieskaņas pievienošanai ikdienas objektiem un skatiem.


EF 50mm f/1.8 STM ir uzlabots dizains, Canon Super Spectra pārklājums, 7 asmeņu diafragma un STM tehnoloģija, kas sniedz vienmērīgu fokusēšanu gandrīz bez skaņas. Kompaktais, vieglais un izdevīgais EF 50mm f/1.8 STM būs gaidīts papildinājums to cilvēku foto somās, kas vēlas radīt iespaidīgākus attēlus.

Iepazīstiet radošu portretu uzņemšanas iespējas un fotografēšanu nepietiekama apgaismojuma apstākļos
Ar jauno objektīvu ir viegli uzņemt izcilus portretus un izteiksmīgas, mākslinieciskas fotogrāfijas un video – platais f/1,8 maksimālais atvērums sniedz precīzu kontroli pār lauka dziļumu. Tas sniedz jums radošu brīvību, fokusējot kameru uz objektu un ļaujot pārējam kadram sajaukties maigā miglā, uzreiz piesaistot skatītāja uzmanību objektam. Turklāt diafragma objektīvā ielaiž vairāk gaismas, tādēļ variet ērti fotografēt tumšākos apstākļos.
"Prime" objektīvam fiksētais 50 mm fokusa attālums sniedz augstas kvalitātes rezultātus ar uzlabotu, redzamu asumu un kontrastu. Kopā ar APS-C EOS DSLR objektīvs ir ideāli piemērots portretu fotografēšanai. Tas ir arī noderīgs ikdienas "standarta" objektīvs pilnkadra DSLR, kā arī piemērots dažāda diapazona objektu uzņemšanai ar dabisku skatu punktu un perspektīvu.
Objektīvs piedāvā 0,35 m minimālo fokusēšanas attālumu, ļaujot jums piekļūt objektiem vēl tuvāk un sasniegt vēl labāku palielinājumu, kamēr 7 asmeņu diafragma piešķir skaistu izplūdumu un nefokusētas gaismas. Salīdzinot ar tā priekšteci, objektīvs sniedz uzlabotu attēlu kvalitāti un ir apstrādāts ar Canon Super Spectra pārklājumu, kas samazina iekšējo atspīdumu, kā arī mirgošanu un dubultošanos.

Izcils papildinājums ikvienai somai
Objektīvam ir kompakts un viegls dizains, tas sver tikai 160 g. Objektīva jaunais ārējais dizains papildina gan Canon lietotāju kameru, gan vidējās klases EOS DSLR kameru klāstu, un jaunais metāla stiprinājums sniedz stiprāku savienojumu ar kamerām. Turklāt objektīva manuālais fokusēšanas gredzens dod jums papildu brīvību kontrolēt fokusa zonu jūsu fotogrāfijās un video.

EF 50mm f/1.8 STM galvenie ieguvumi:
• Lielisks objektīvs portretiem
• Ātra, praktiski klusa fokusēšana
• Lielisks sniegums pat nepietiekama apgaismojuma apstākļos
• Īpaši asa attēlu kvalitāte
• Kompakts dizains, ko var paņemt līdz jebkur