RX1RII front evf eyecupApliecinot Sony panākumus augstas kvalitātes produktu radīšanā, Eiropas Attēlveidošanas un skaņas asociācija (EISA – European Imaging and Sound Association) 2016. gadā Sony godina ar piecām balvām. EISA ir lielākā multimediju organizācija Eiropā, kas iemantojusi uzticību ar kompetenci jaunāko tehnoloģiju produktu novērtēšanā.
Eiropas pirmās klases kompaktās sistēmas kamera 2016-2017: RX1R II
Kā viena no pasaules mazākajām pilnkadra fotokamerām, RX1R II nodrošina augstāko fotogrāfijas kvalitāti, kādu Sony kompaktā kamera jebkad radījusi. To realizē augstas izšķirtspējas 42.4 MP pilnkadra sensors un ZEISS Sonnar T* 35mm F2 lēca, kura optimizēta darbam ar šo sensoru, lielu diafragmas atvērumu un fiksēto zoom garumu. Tāpat tai ir pirmais maināms optisks, zemas caurlaidības filtrs, nodrošinot lielisku attēlu kvalitāti ar plašu dinamisko diapazonu un ļoti maziem traucējumiem. Ātrā hibrīd-autofokusa sistēma ar uzlaboto fāžu un kontrasta noteikšanu kopā ar BIONZ X procesoru garantēs asus attēlus, un jūs nekad nenokavēsiet īsto mirkli. Izbīdāmais XGA OLED Tru-Finder un noliecamais LCD ekrāns nodrošina lielu brīvību, lai attēlotu radošas kompozīcijas. Šī pirmās klases kompaktās sistēmas fotokamera ir patiesa uzvarētāja visos aspektos.


Eiropas Foto un Video kamera 2016-2017: α7S II

Fotokamera α7S II nodrošina profesionāļu uzņemtu izcilas kvalitātes video un lieliskas fotogrāfijas jebkurā situācijā. Ierīces 12.2-milionu-pixeļu pilnkadra Exmor CMOS sensors rada augstas jutības kadrus ar maksimālo jutību ISO 409600 . Turklāt tās augstais dinamiskais diapazons, 5 asu foto stabilizācija un 4K video iekšējā ierakstīšana pilna kadra formātā ar pilnu pikseļu nolasīšanu nodrošinās to, ka profesionāli video filmētāji nemeklēs kompromisus attiecībā uz bildes kvalitāti. Fotokameras Fast Intelligent AF izceļas ar ātrumu un precizitāti, garantējot satriecošus attēlus ar izcilu asumu pat tumsā.


Eiropas pusprofesionālā kompaktās sistēmas kamera 2016-2017: α6300

Fotoaparāts α6300 saglabā kompakto vieglo dizainu, kurš aizgūts no populārā priekšteča α6000, bet tam pievienots zibenīgs (0.05s.) hibrīd auto fokuss ar 425 AF punktu un subjekta sekošanas 4D fokuss, profesionāla līmeņa 4K video uzņemšana un laikapstākļu izturīgs korpuss. Jaunais 24.2-miljonu pikseļu Exmor CMOS sensors nodrošina teicamu attēla un video kvalitāti pat vāja apgaismojuma situācijās. Paceļot 3 collu 921,000 punktu LCD ekrānu un 2,36 miljonu spilgto dot OLED skatu meklētāju, iespējams sekot līdzi strauji kustīgiem objektiem ar ātrumu līdz 11 kadriem sekundē.


Eiropas profesionālais kompaktās sistēmas objektīvs 2016-2017: SEL85F14GM

Sony augstākās klases telefoto objektīvs būs patiesi noderīgs jebkuram ambiciozam portretu fotogrāfam. Optiskais dizains un pārdomātais lēcas elementu pielietojums nodrošina ļoti augstu izšķirtspēju modernām fotokamerām. Cirkulārā diafragma ar 11 plāksnītēm nodrošina vienmērīgu un pievilcīgu fona izplūdumu, bet lēcu oriģinālais Nano AR pārklājums samazina gaismas atstarošanu un dubultošanos sarežģītiem izgaismotiem aizmugures objektiem. Gredzena piedziņas SSM motora mehānisms ar divu pozīciju sensoriem nodrošina ātru un precīzu auto fokusu. Kā jau tas tiek sagaidīts no profesionāla objektīva, FE85mm F1.4 GM ir putekļu un mitruma izturīgs.


European In-Car HD Player 2016-2017: RSX-GS9

Ar savu 1DIN korpusu un askētisko, vidū novietoto kontroles sviru Sony RSX-GS9 iespējams izskatās kā klasiska audio sistēma, tomēr aiz maldinošās ārienes paslēpusies augstas izšķirtspējas audio superzvaigzne. Piedāvāts tiek līdz pat 192kHz/24-bit PCM dažādām ierīcēm caur A tipa USB savienojumu, 5.6MHz dabīgi DSD caur USB mikro-B savienotiem digitāliem augstas izšķirtspējas mūzikas atskaņotājiem, savukārt optiskā izeja nodrošina digitālu savienojumu ar ārēju DSD. Sony unikālā viedtālruņu aplikācija “SongPal” ļauj lietotājiem meklēt mūzikas ierakstus bez problēmām un piedāvā viegli koriģēt skaņu tieši tā, kā lietotājs pats to vēlas. Izmantojot labāko pieejamo DAC, augstas kvalitātes pastiprinātājus un uzlabotu shēmas nodrošinājumu, RSX-GS9’s skaņas izpildījums ir sensacionāls. Tas nozīmē, ka augstas kvalitātes mūzika tagad būs baudāma arī sēžot automašīnā.